Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
109 komentara

Kaos u HNS-u: Davor Šuker se žestoko obračunao s Herakom!

Šuker se vratio s odmora i saznao da je Izvršni odbor bez njegova znanja usvojio novi pravilnik prema kojemu ključne pozicije u Savezu sad drže Vrbanović, Kustić i Herak, pišu Sportske novosti

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
109 komentara

Tek što je osvojio novi mandat na čelu Hrvatskog nogometnog saveza kao jedini kandidat, za Davora Šukera pojavili su se neočekivani problemi, pišu Sportske novosti.

KOMENTAR Brende, s tobom igraju zrende: Kako je Šuker ostao bez vlasti

Dok je bio na odmoru, Izvršni odbor je donio i usvojio novi Pravilnik o organizaciji i sistematizaciji prema kojemu on praktički više nema ovlasti, a ključni ljudi postaju Damir Vrbanović, Marijan Kustić i Ivan Herak.

Tražio da se odgodi utakmica sa Senegalom u Osijeku?!

Tako je sa Šukera sva vlast prešla na izvršnog direktora Vrbanovića, Kustića koji se spominjao kao Šukerov protukandidat na izborima te direktora marketinga Heraka s kojim se, kako piše SN, aktualni predsjednik žestoko obračunao.

Šuker je tražio od članova Izvršnog odbora da ponište Pravilnik koji su usvojili bez njegova znanja, a prema pisanju Sportskih novosti, tražio je i da se otkaže dogovorena utakmica protiv Senegala u Osijeku 8. lipnja jer je on pregovarao s Obalom Bjelokosti.

 
Naši partneri pišu
Message