To je to što me zanima!

Hrabri Crotone zaustavio Juve! VAR uzeo pobjedu 'staroj dami'

Da će se nešto pitati i domaćina bilo je jasno već početkom utakmice. Crotone je pritisnuo i već u 12. minuti stigao do vodstva. Juve je brzo izjednačio, ali Crotone se nije povukao
Vidi originalni članak

Godinama je Juventus bio taj koji je naklonošću sudaca odnosio pobjede i osvajao naslove, no ovoga puta naklonost je bila na strani protivnika. Crotone je uspio zaustaviti 'staru damu' u sadržajnoj utakmici 4. kola Serie A koja je na koncu završila 1-1, a u kojoj nije sudjelovao Cristiano Ronaldo nakon što je saznao da je pozitivan na Covid-19.

POGLEDAJTE VIDEO: Ronaldo na treningu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Da će se nešto pitati i domaćina bilo je jasno već početkom utakmice. Crotone je pritisnuo i uspio izboriti penal u 12. minuti koji je realizirao Simy. Radost nije dugo potrajala pošto je Alvaro Morata u 21. poravnao rezultat na asistenciju debitanta Federica Chiese.

Momak koji je u prijelaznom roku napustio Fiorentinu i stigao u Juventus, u sličnom scenariju kao imenjak mu Bernardeschi, u drugom poluvremenu (60') zaradio je crveni karton pa mu debi i nije protekao u najboljem svijetlu. 'Stara dama' je tako više od pola sata igrala s igračem manje što nikako ne umanjuje pothvat Crotonea.

Jer momčad Giovannija Stroppe pokazala je zašto je nekad igrač Milana, danas nogometni trener, stigao na klupu momčadi koju je vodio i Ivan Jurić. Domaćin se nije povukao pred realno jačim protivnikom i bio je ravnopravan cijeli susret.

INTER - MILAN 1-2 Neuništivi Ibra s dva komada srušio Inter: Milanu nakon pet godina pripao velebni derbi

Juventus je s igračem manje stigao i do vodstva nakon što je Juan Cuadrado proigrao Moratu, koji je loptu skrenuo u mrežu. No, pregledom VAR-a, gol je poništen.

Crotone je tako zasluženo stigao do prvih bodova u sezoni, a Juventus do drugog remija nakon onog s Romom (2-2).

Idi na 24sata

Komentari 22

  • avioni_kamioni_milioni 18.10.2020.

    puno balkanskih namještanja jučer bilo

  • Čujem ja netko šuti 18.10.2020.

    Sjećam se jedne godine. 11 mj Juve nekih 12 bodova iza prvoga.  Mislim da je bio najgori start u povijesti.    Kad na kraju prc Juve prvak s 15 bodova prednosti.  Al opet s dolaskom Pirla Juventus nije ništa dobio.  Igra očajna. Patnja.  Mislim da bez Zidana ili Guardiole ništa ne mogu u ligi prvaka.  

  • magic_mushrooms 18.10.2020.

    Forza Crotone, sad ce sve godine lazi doci na naplatu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare