To je to što me zanima!

Hrga osam kg teži od protivnika na vagi, srpski borac pojasnio: Pozvali su me prije tjedan dana

' Ne razumijem što se događa. Ti si najveći promotor na svijetu i nadam se da ćeš mi pronaći pravog suparnika', poručio je Hrgović promotoru Hearnu i istaknuo da želi bolje protivnike nakon ove borbe
Vidi originalni članak

Sretan sam što sam ovdje. Prošlog tjedna dobio sam poziv za borbu s Hrgovićem i naravno da sam prihvatio. Želim se boriti s njim. Zašto ne, pojasnio je njemačko-srpski borac Emir Ahmatović (34, 10-0) koji će u noći sa subote na nedjelju, 4. na 5. prosinca oko otprilike dva sata i 30 minuta pokušati iznenaditi Filipa Hrgovića (29, 13-0).

DOSTA MU JE ČEKANJA Hrgović Hearnu: Što se događa? Najbolji si svjetski promotor, nađi mi više pravog suparnika

'El Animal' se trebao boriti protiv Amerikanca Scotta Alexandera (32, 16-4), no 181. teškaš svijeta ozlijedio je koljeno na pripremama pa se Hrgovićev tim okrenuo novom protivniku, 119. boksaču na teškaškoj ljestvici koji je na vaganju imao 103,6 kg, dok je Hrgović imao gotovo 112 kg, odnosno bio je oko osam kilograma teži od protivnika.

Ista je to kilaža koju je Hrgović imao na posljednjem meču protiv Marka Radonjića (31, 22-1), a sad tako ulazi u meč protiv neporaženog Ahmatovića. 

BEZ DLAKE NA JEZIKU Hrgović oštro po hrvatskim boksačima: Milun bi se trebao ostaviti boksa, a Babić je klaun

- Ne razumijem što se događa. Ti si najveći promotor na svijetu i nadam se da ćeš mi pronaći pravog suparnika. Jedva čekam velike borbe i spreman sam za svakoga. Znam da imam kvalitetu postati najbolji boksač na svijetu - rekao je Hrgović Hearnu na što mu je jedan od najpoznatijih svjetskih promotora rekao da će se boriti s boljim protivnikom iduće godine.

Podsjetimo, meč je to na Matchroomovoj priredbi u Grand Garden Areni u Las Vegasu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 29

  • miško pušić 05.12.2021.

    Hrga pomalo sporije boksa nego prije,, vidi se da manji broj udaraca i sporiji rad nogu,, treba mu hitno mnogo jači borac ,, ili će postati nemotiviran. .....ali i sa ovakvim boksom od 30% što pokazuje ,,ozbiljnu štetu radi suparniku.....

  • Bummser 30 04.12.2021.

    Proći će Hrga (kocka) kroz njega, napravit će 'mleveno meso' od njega.

  • 04.12.2021.

    Dobit će kocka to

Komentiraj...
Vidi sve komentare