Sport

Komentari 29

Hrga osam kg teži od protivnika na vagi, srpski borac pojasnio: Pozvali su me prije tjedan dana

Hrga osam kg teži od protivnika na vagi, srpski borac pojasnio: Pozvali su me prije tjedan dana

' Ne razumijem što se događa. Ti si najveći promotor na svijetu i nadam se da ćeš mi pronaći pravog suparnika', poručio je Hrgović promotoru Hearnu i istaknuo da želi bolje protivnike nakon ove borbe

Sretan sam što sam ovdje. Prošlog tjedna dobio sam poziv za borbu s Hrgovićem i naravno da sam prihvatio. Želim se boriti s njim. Zašto ne, pojasnio je njemačko-srpski borac Emir Ahmatović (34, 10-0) koji će u noći sa subote na nedjelju, 4. na 5. prosinca oko otprilike dva sata i 30 minuta pokušati iznenaditi Filipa Hrgovića (29, 13-0).

'El Animal' se trebao boriti protiv Amerikanca Scotta Alexandera (32, 16-4), no 181. teškaš svijeta ozlijedio je koljeno na pripremama pa se Hrgovićev tim okrenuo novom protivniku, 119. boksaču na teškaškoj ljestvici koji je na vaganju imao 103,6 kg, dok je Hrgović imao gotovo 112 kg, odnosno bio je oko osam kilograma teži od protivnika.

Ista je to kilaža koju je Hrgović imao na posljednjem meču protiv Marka Radonjića (31, 22-1), a sad tako ulazi u meč protiv neporaženog Ahmatovića. 

- Ne razumijem što se događa. Ti si najveći promotor na svijetu i nadam se da ćeš mi pronaći pravog suparnika. Jedva čekam velike borbe i spreman sam za svakoga. Znam da imam kvalitetu postati najbolji boksač na svijetu - rekao je Hrgović Hearnu na što mu je jedan od najpoznatijih svjetskih promotora rekao da će se boriti s boljim protivnikom iduće godine.

Podsjetimo, meč je to na Matchroomovoj priredbi u Grand Garden Areni u Las Vegasu.

Najčitaniji članci