To je to što me zanima!

'Hrgović je opasan, opasan tip! Stiže po pojaseve, pazite se...'

Neki su komentirali kako Hrgović ima 28 godina i bori se s taksistima, no Hrgović i za takve ima odgovora. Poručio je kako se on i njegov tim fokusiraju na IBF pojas i bolje protivnike
Vidi originalni članak

Hrvatski boksač Filip Hrgović nokautirao je Grka Alexandra Kartoziju u drugoj rundi njihove borbe. Nokaut je bio, blago rečeno, brutalan, a Twitter je nakon toga podivljao.

KAKAV NOKAUT Strašan nokaut Hrgovića: Grk pao u drugoj rundi, budili su ga

I Hrgovićev trener bio je zadivljen nokautom, a za grčkog boksača kaže da je ovaj jedva dolazio do zraka nakon tog udarca.

FILIP HRGOVIĆ: 'Nešto nije u redu sa mnom, počinje mi biti žao protivnika'

Ipak, neki pratitelji nisu oduševljeni Hrgovićevom predstavom, kao ni odabirom protivnika.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Spektakularan nokaut Hrgovića u Danskoj, ali brine me njegovo forsiranje udaraca desnom rukom. Cijelu prvu rundu protratio je pokušavajući napasti desnom - napisao je jedan pratitelj, a drugi je rekao nešto slično:

VIDEO Pogledajte kako je Hrga teško nokautirao i uspavao Kardoziju

- Hrgović... Ako ste vidjeli jednu njegovu borbu, vidjeli ste ih sve. Jako predvidljiv borac, baca iste udarce, istim predvidljivim redoslijedom. Usporedba s Kličkom je besramna. Hrgović je sposoban borac za ovo doba, i to je to.

Neki su komentirali kako Hrgović ima 28 godina i bori se s taksistima, no Hrgović i za takve ima odgovora. Poručio je kako se on i njegov tim fokusiraju na IBF pojas. Hrgoviću slijedi borba protiv Amerikanca Rydella Bookera koji je ipak sposobniji borac od Kartozije, a potom je hrvatskom boksaču cilj ići na nekog od deset najboljih boksača po IBF organizaciji.

- Brutalan nokaut Hrgovića. Loš protivnik za ovakvog talentiranog prospekta, no nadam se da ga čekaju bolji izazovi - napisao je jedan boksački entuzijast, a drugi je svrstao Hrgovića u kategoriju najboljih boksača te rekao kako želi gledati borbu njega i Anthonyja Joshue.

I mi joj se nadamo...

Idi na 24sata

Komentari 129

  • ČIZA 28.09.2020.

    Svi nezadovoljni protivnicima??Pa ne bira ih on nego koga mu daju.Od početka on govori da bi se borio sa najjačim al postoji neki red.Brzo će on da bije najbolje trebamo biti ponosni na Hrgu.

  • Zgstrong90 28.09.2020.

    Ja stvarno neznam jel ste vi koji Hrgu omalovazavate samo teske neznalice ili ljubomorni i zavidni na 100-tu. Ja bih rekao da ste oboje :))

  • melkiot 28.09.2020.

    kamen

Komentiraj...
Vidi sve komentare