To je to što me zanima!

Hrvatska 'cajka' luda za Lukom: Pjevala bih mu što god poželi...

Hrvatska pjevačica Hana Mašić otkrila je za srpske medije kako voli boraviti u Beogradu te da joj je Luka Jović tiha patnja za kojim žali i danas. Svjesna je propuštene prilike...
Vidi originalni članak

Atraktivna Hana Mašić (28) iz Zagreba, popularnost je stekla nakon nastupa u srpskom glazbenom showu 'Zvezde Granda' kada je oduševila žiri svojim glasom.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako vježba Jovićev suigrač Vazquez

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hana je nedavno snimila i novu pjesmu 'Mi smo u problemu', koju potpisuje regionalni producent Darko Dimitrov iz Makedonije.

MLADA NADA Zagrepčanka osvaja folk scenu: Ušla u drugi krug talent showa

Ne zna se ima li Hana problem s Lukom Jovićem (22), srpskim nogometnom reprezentativcem i napadačem Real Madrida, ali žali što nije bila upornija jer je očigledno propustila šansu.

SVE ZBOG SOFIJE Joj, Luka... Srbinu zbog bijega iz karantene pola godine zatvora?

- Svatko ima simpatiju, a moja je dugo bio nogometaš Luka Jović. On je meni presavršen muškarac u svakom pogledu - rekla je Hana i dodala:

FOTO: SOFIJA MILOŠEVIĆ Rodila sina Realovom napadaču i hvali se stasom nakon poroda

- Ne stidim se priznati da mi je bio tiha patnja, nisu nam se sreli putevi, ali sigurna sam da bi to bila veza puna ludila i strasti, a pjevala bih mu što on poželi. On je ipak po drugi put postao otac i njemu i Sofiji želim sreću, tko mi je kriv što nisam bila upornija - priznala je Hana.

Luka i njegova zaručnica, inače popularna srpska manekenka, Sofija Milošević, nedavno su postali roditelji sina Alekseja.

Par je u početku tajio da su zajedno, a prošle godine su se zaručili na Capriju. Zbog nje je proljetos pobjegao iz karantene u Madridu i došao u Beograd. Zbog toga mu prijeti i šest mjeseci zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Nepravdo Izumri 04.11.2020.

    ma sve si iste..Lana,Tanja,Sanja..sve su iste..ista šminka,kosa,pumpanje,svaka ista!Hana hrvatica?

  • 04.11.2020.

    Poanta je ta da je ona Hrvatica a on Srbin a poznato je da se ta dva naroda ne podnose pa je to uvijek neka senzacija, u normalnim uslovima, nedostojna objavljivanja. Znam da je i jako puno naših žena zaljubljeno u Breda Pitta ali koga to interesira

  • 04.11.2020.

    Ajde mala nemoj takve gluposti izvaljivat u javnosti samo ces momku nastetit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare