To je to što me zanima!

Hrvatska će biti domaćin, ali protiv Španjolske će igrati u crnim dresovima. Evo zašto

Rezervni dres donosio nam je sreću u Rusiji gdje smo odigrali pet utakmica zaredom u njemu. Samo smo prvu protiv Nigerije i zadnju protiv Francuske odigrali u crveno-bijelom
Vidi originalni članak

U prve dvije utakmice u crnim dresovima nismo se proslavili, a čim smo obukli crveno-bijeli, proigrali smo!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Međutim, za osminu finala protiv Španjolske Hrvatska će se opet vratiti u rezervnu garnituru dresova premda će u Kopenhagenu formalno biti domaćin.

Budući da Španjolci imaju posve crvenu i posve bijelu kombinaciju dresova, to automatski eliminira naš prepoznatljivi dres.

- Ako suparnika imate u bijeloj osnovnoj boji ili crvenoj osnovnoj boji, automatski Uefa ne dopušta da vi igrate u kockicama. Bez obzira jeste li domaćin ili ne. Protiv Španjolaca igramo u crnima - objasnio je HRT-ov sudački ekspert Marijo Strahonja.

'IMAJU VELIKU VRLINU' Španjolci o Hrvatima: Dalić im je pravi vođa, vjeruju mu svi igrači. Promijenio je Hrvatsku ALI TO NIJE SVE Invazija na Dansku! Ulaznice su 'planule', hrvatski sektor je pun

Rezervni dres donosio nam je sreću u Rusiji gdje smo odigrali pet utakmica zaredom u njemu. Samo smo prvu protiv Nigerije i zadnju protiv Francuske odigrali u crveno-bijelom.

Protiv Španjolske, pak, ukupno smo odigrali osam utakmica, u tri smo pobijedili, jednoj remizirali, a četiri izgubili. Pita li se kladionice, u ponedjeljak ćemo vidjeti peti poraz jer Španjolci su postavljeni za ogromne favorite. Tečaj na njihov trijumf pao je na 1,60, a na naš se popeo do ogromnih 6,00.

Idi na 24sata

Komentari 149

  • MarkoGuzzi 25.06.2021.

    Igrajte

  • Krušo Hagur 25.06.2021.

    Ova glupost od crnih dresova mora prestati. Ovo su nam najogavniji dresovi ikad. A u šahovnici ne možemo igrati skoro nikad jer su svi drugi ili crveni ili bijeli...

  • intellectus 25.06.2021.

    "Naše" športsko novinarstvo, mada bi se trebalo očekivati da je vrhunsko, se utopilo u isto opće novinarsko sivilo. Meni se čini da su i športski novinari preuzeli antihrvatsku Soroševu palicu! Nema niti jedne činjenične analize, samo pretjerivanja i gluposti, neki osobni interesi! Najžalosnijim mi se čini da vlasnici medija određuju ili bar za sada pokušavaju diktirati kako i u kojem sastavu će nasa repka igrati. Malo, pa malo i nasrtaji na izbornika ili neke igrače su sve žešći i bezobrazniji. Eh što bi bilo lijepo da pobijedimo i Španjosku da za duze vrijeme začepe usta tim "ekspertima", uh što bi se Hrvati veselili, definitivno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare