To je to što me zanima!

Šok u Las Vegasu: Stipe Miočić izgubio titulu teškim nokautom

Zastrašujuće je Francis Ngannou pobijedio Stipu Miočića. Nažalost, Stipe danas nije imao rješenja. Ngannou je bio bolji od početka do kraja i na koncu je slavio teškim nokautom te postao novi prvak
Vidi originalni članak

Stipe Miočić izgubio je titulu teškaškog prvaka UFC-a teškim nokautom od Francisa Ngannoua. Kamerunac je uvjerljivo slavio u revanšu na UFC 260 i na koncu zasluženo osvojio pojas.

POGLEDAJTE VIDEO: Miočić pomagao Petrinji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Miočić je ušao koncentrirano kao i uvijek, djelovao je spremno... Ali kada je borba počela samo jedan borac bio je prisutan u kavezu. Francis Ngannou odradio je sjajnu borbu od početka do kraja, uvjerljivo i zasluženo pobijedio Stipu pa na koncu ponio titulu najboljeg teškaša svijeta.

Već u prvoj rundi Miočić je izgubio samopouzdanje. Ušao je samozatajno i oprezno u borbu, a kada je pokušao srušiti Ngannoua uslijedila je kontra. Sjajno se Kamerunac obranio od napada, 'uzeo' Stipi leđa pa ga s nekoliko teških udaraca šokirao.

Nije Miočić mogao ući u ritam pa je Ngannou i u drugoj rundi djelovao puno bolje. Stipe je već u drugoj dionici imao natečeno desno oko, a kada je sjeo desni direkt pa teški lijevi kroše - priči je, nažalost, bio kraj. Stipe je pao kao pokošen, a kamerunski gorostas samo je završio posao dodatnim teškim maljem.

NOKAUTIRAO STIPU MIOČIĆA Od beskućnika iz Kameruna do napada na teškašku titulu: Tko je novi prvak Francis Ngannou?

Što sada slijedi za Miočića? Teško je reći. Prvo će se morati dobro odmoriti, pogledati borbu i izanalizirati gdje je griješio. A onda, ako UFC na to pristane, za što će, realno, biti malo šansi, spremiti se za revanš. Ako ne, ima sjajnih i kvalitetnih boraca s kojima bi se Stipe mogao boriti za novi napad na titulu.

S druge strane, Ngannoua sada gotovo sigurno čeka Jon Jones. Odmah po završetku borbe javio se bivši prvak poluteške kategorije i sada je najizglednija opcija da će se upravo Ngannou vs. Jones za pojas teške kategorije dogoditi kroz koji mjesec.

Od ostalih borbi Vicente Luque slavio zaustavio je gušenjem bivšeg prvaka veltera Tyrona Woodleyja dok je Sean O'Malley nokautirao Tomasa Almeidu. U glavnom programu još je Jamie Mullarkey nokautirao Khamu Worthyja, a Miranda Maverick pobijedila je Gillian Robertson jednoglasnom odlukom sudaca.

Idi na 24sata

Komentari 316

  • Делије Нашице 1989 ВГ 29.03.2021.

    Popušio stevo od garonje 🤣

  • sirovaSlanina 28.03.2021.

    Kakav sok?! Pa sok je bio poraz Filipovica od Gonzage koji ga je uspavao njegovim oruzjem.

  • wooly 28.03.2021.

    Nekad daš nekad primiš to je sport.Mada je evidentno da je suparnik fizički nadmočniji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare