To je to što me zanima!

Ibra poludio zbog videoigre: Ma tko im je samo dao dozvolu?!

Igrač Milana Zlatan Ibrahimović objavio je na društvenim mrežama da će pokrenuti istragu s obzirom na to da već godina netko zarađuje na njegovom imenu u popularnoj videoigrici
Vidi originalni članak

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović (39) na društvenim mrežama objavio je da netko koristi njegovo ime i izgled u popularnoj igrici FIFA u izdanju EA Sportsa.

POGLEDAJTE VIDEO: Ibrahimović na jahti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ibrahimović je već godinama dio videoigre, ali sada se prvi put oglasio jer smatra da je u igrici bez ikakvog dogovora korišteno njegovo ime i izgled, a da ga pritom nitko nije zatražio dozvolu.

ZLATANOVE OBITELJSKE RANE Baka poginula u granatiranju Hrvatske, izgubio je i brata...

"Tko je dao dozvolu FIFA EA Sport da koristi moje ime i facu? Nisam svjestan da sam član FIFPro i ako jesam, tamo sam bez ikakvog stvarnog znanja stavljen nekim čudnim manevrom. I sigurno da nikada nisam dozvolio da zarađujete novac preko mene. Netko zarađuje na osnovu mog imena i lica bez ikakvog dogovora svih ovih godina. Vrijeme je za istragu", napisao je švedski napadač.

POČASTIO IH Veliki Zlatan: Rebića i suigrače oduševio sjajnim poklonom...

Zlatanova objava stigla je nedugo nakon objavljene vijesti da David Beckham postaje zaštitno lice FIFA 21 računalne igrice te da je potpisivanjem trogodišnjeg ugovora zaradio 45 milijuna eura. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Milokliz 25.11.2020.

    Haha malo mu love pa ispao....

  • ironmaiden eddie 24.11.2020.

    Udri ibro sve😄😄😄

  • 24.11.2020.

    Daj bosanac tko kupije igricu zbog tebe,ti si sporedan lik tamo zato se bunis

Komentiraj...
Vidi sve komentare