To je to što me zanima!

Kraj bajke na Roland Garrosu: Ruud izbacio Čilića u polufinalu

Najbolji hrvatski tenisač nije uspio izboriti svoj prvi finale Roland Garrosa. Norvežanin Casper Ruud slavio je sa 3-6, 6-4, 6-2, 6-2 i izborio meč sa Rafaelom Nadalom
Vidi originalni članak

Marin Čilić izgubio je svoj prvi finale na Roland Garrosu. Na centralnom pariškom terenu Philippe Chatrier Norvežanin Casper Ruud slavio je sa  3-6, 6-4, 6-2, 6-2 te će u nedjelju igrati neprikosnovenog kralja zemlje Rafaela Nadala, kojemu je Zverev predao zbog ozljede pretkraj drugog seta.

Najbolji hrvatski tenisač fantastično je otvorio meč. U prvom je setu prvi spašavao break lopte, a potom s dva breaka zaključio set sa 6-3. I u drugom je odigrao dobro. Nažalost, Ruud je iskoristio ponuđeno kod rezultata 1-1, dok je Marin propustio tri vezane break lopte pri Ruudovom servisu za set. 

POGLEDAJTE VIDEO Ništa od finala za Čilića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

SAMO ZA 24SATA Ljubičić otkrio što se događa s Federerom i naglasio: Čilića kod nas podcjenjuju, a igra odlično!

Bio je to početak crne rupe koja je okončana kada je već bilo kasno, kada je Ruud odjurio na 4-0. Norvežanin je otvorio četvrti set sa novim breakom, uskoro došao do novog i u konačnici uvjerljivo slavio.

Spomenimo da je meč prekinut na desetak minuta u trećem setu nakon što je nepoznata ženska osoba utrčala na teren i zavezala vrat za mrežu.

RUUD GA DEMANTIRAO Danski tenisač otjerao majku s tribina pa optužio Čilićevog protivnika: Unio mi se u lice!

Marin je imao veliku priliku ispisati povijest kao tenisač koji je igrao finala svih Grand Slam turnira, no nije uspio. Ipak, ne bi smio biti razočaran jer će doživjeti uspon na ATP tablici, a u džep je spremio 600.000 eura.

Ruud - Čilić 3-1 (3-6, 6-4, 6-2, 6-2)

Idi na 24sata

Komentari 363

  • dajac 04.06.2022.

    Nije sve u nogama

  • rijeka00 04.06.2022.

    iskreno,govorim to več godinama...čovjek je jebeno slab u glavi, i kraj priče...

  • x00x 04.06.2022.

    ja jucer pisali ko da je vec u finalu

Komentiraj...
Vidi sve komentare