To je to što me zanima!

Igrači Ajaxa bili su neutješni: Dečki, junaci ste! Glavu gore...

SUZA JE SUZU GONILA Ajax je izbacio Real i Juventus, pobijedio Tottenham u prvoj utakmici, u uzvratu vodio 2-0, a onda se ukazao Lucas Moura. Ispali su, ali ovi dečki zaslužili su da im se naklonimo!
Vidi originalni članak

Amsterdam je u suzama! Divili smo im se svi ove sezone, za koji god klub navijali, potajno smo se nadali da bi mladi i talentirani Ajaxovci mogli igrati finale Lige prvaka.

Kakav bi to bio udarac za skupe zvijezde, za menadžere koji ih prodaju po nezamislivim ciframa, za bogate klubove koji iz sezone u sezone barataju nestvarnim iznosima.

Izbacili su Real Madrid i Juventus, srušili u prvoj utakmici Tottenham u Londonu, ali su pali u svom domu. Pred svojim navijačima. Pred prepunom Arenom u Amsterdamu. 

KRAJ BAJKE Trener Ajaxa: Ovo je okrutno! Ziyech: Ja sam kriv, ne znam

OD TRNJA DO ZVIJEZDA Noćna Moura srušila je Ajax! PSG ga otjerao jer je 'propao'

Ajax je bio na korak do prvog finala nakon 1996. godine, ali zaustavio ga je Tottenhamov junak Lucas Moura svojim hat-trickom. Zadnji gol je dao u 96. minuti. Ajaxovci su bili tako blizu finalu, ali u Madridu 1. lipnja ćemo gledati Engleze - Liverpool i Tottenham.

Kada je sudac odsvirao kraj, domaći igrači su u nevjerici popadali po terenu, suze su im se slijevale niz lice, trener Erik ten Hag je u nevjerici gledao u daljinu. Nije imao snage ni priči svojim dečkima, utješiti ih. Pa i njemu samome je trebala utjeha! Ali pokazali su tu igrači Tottenhama koliko su veliki, slavili su svoj čudnovati podvig, ali u isto vrijeme našli trenutak da čestitaju Ajaxu, da im pruže barem pokoju riječ utjehe...

Plakali su svi. Igrači na terenu, navijači na tribinama. Ali tribine su ustale i zapljeskale svojim junacima. Jer oni to jesu. Oni su ih jedini mogli podignuti nakon šoka. Ovacijama im pokazati da unatoč ispadanju nisu poraženi, da su oni možda i najveći junaci ovogodišnje Lige prvaka. Za njih sigurno jesu.

Pogledajte video Tottenhamovog slavlja:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 46

  • sena2 09.05.2019.

    Greska je bila u zadnjoj minuti ispucavanje lopte od strane Onane,jer je prakticki poklonio loptu protivniku da zapocne zadnji i kobni napad!Da se krenulo logicki iz zadnje linije sa dodavanjima i iznudjenjem auta ili bilo cega prosla bi ta zadnja minuta i Ajax bi bio u finalu!

  • dylan 09.05.2019.

    Tottenham je najmanje zaslužio od svih klubova u završnoj fazi da bude u finalu .Ajaxu bi trebala biti utjeha da je 90 posto gledatelja diljem svijeta jučer navijalo za njih a sad bih se vratio na to da se dozvoli samo dvojici stranaca da igraju za klubove a onda bi ti engleski klubovi bili u rangu sa Maltom i Farskim otocima

  • Kuco11 09.05.2019.

    Meni jedan od odvratnijih klubova, a finale cu gledati bez gušta... Neka bolji pobjedi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare