To je to što me zanima!

Igrači Barce i Atletica doznali su kaznu za hrvanje na utakmici

Obojica su dobila po dvije utakmice kazne što znači da će Savić propustiti oglede s Almerijom i Valladolidom, dok će Torres preskočiti susrete s Getafeom i Gironom
Vidi originalni članak

Malo nogometa, malo hrvanja navijači su mogli vidjeti u derbiju 16. kola španjolskog prvenstva između Atletico Madrida i Barcelone (0-1).

Katalonci su slavili golom Ousmanea Dembelea, a drugoj minuti nadoknade sudac Munuera Montero pokazao je crvene kartone Stefanu Saviću i Ferranu Torresu zbog hrvačkog obračuna oko sredine igrališta, kad je lopta već bila daleko od njih.

IZRAVNO I OŠTRO Kritike Barcinoj zvijezdi: Uvreda je što on nosi broj 10. Desetka je za bogove kao Pele i Modrić

Hrvači Savić i Torres sad su saznali i kazne za spomenuti obračun. Obojica su dobila po dvije utakmice kazne što znači da će Savić propustiti oglede s Almerijom i Valladolidom, dok će Torres preskočiti susrete s Getafeom i Gironom.

U spomenutim utakmicama Barcelona neće moći računati ni na Roberta Lewandowskog kojemu je sportski arbitražni sud odbio žalbu.

KAKO OSIGURATI EGZISTENCIJU Odigrao za Barcu 17 minuta, oni ga otjerali, on ih tužio: Sada su mu dužni 8.5 milijuna eura... NOVITETI Griezmann je protiv Barce igrao s kosom obojanom u ružičasto

Nakon 16 odigranih kola, Barcelona (41) ima tri boda prednosti ispred Reala (38), a slavljem protiv Betisa u Superkupu može zakazati još jedan "El Clasico"

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Jakka 12.01.2023.

    Barcelona je toliko sugav klub. Sad ce me napast ovi Barca fanboyevi iznad 2000 godista

Komentiraj...
Vidi sve komentare