To je to što me zanima!

'Igrao sam s Dalićem i Lekom, znam kako razmišljaju i zato i imam veliki respekt za obojicu'

Nekadašnji igrač i kapetan Hajduka Josip Skoko vratio se iz Australije u Split kako bi bio uz sinove. Iako je kadet, njegov Noa igra za juniorsku momčad Hajduka u Ligi prvaka mladih, a stariji Luka je u Uraniji.
Vidi originalni članak

Među brojnim čestitarima koji su došli uveličati proslavu Hajdukovog rođendana bio je i nekadašnji igrač i kapetan Josip Skoko (47), čiji sin Noa igra za juniorsku momčad Hajduka. Štoviše, iako je po godinama još uvijek kadet, prošli je tjedan odigrao odlično u pobjedi nad Šahtarom u okviru Lige prvaka mladih.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

HAJDUKOV LEKSIKON Hajduk je za svoj 112. rođendan dobio leksikon kakav nema niti jedan klub na svijetu...

- Šest i pol godina bio sam tu kao igrač, i kad ti Hajduk uđe pod kožu to je to za cijeli život. Sad je red na djecu, najprije je bio stariji, Luka, on je sad u Uraniji u Baškoj Vodi, sada je tu mlađi Noa - kaže Skoko, koji se preselio natrag u Split.

- Tu sam sada zbog djece, oni su željeli doći u Hrvatsku, ovdje igrati, a kako je mlađi maloljetan i ne smije sam, tu smo s njima, pa ćemo vidjeti kako će se stvar razvijati.

JOSIP SKOKO ZA 24SATA Sin legende Hajduka dolazi na Poljud: Ne volim hvaliti moga Luku, ali ozbiljan je. Voli raditi

Skoko je za sada zadovoljan.

- Radio sam s obojicom dolje u Australiji, najprije sa starijim, pa onda s mlađim, četiri - pet godina kao trener. Mislim da je dosta toga pokupio, sada treba ići dalje prema seniorskom nogometu. Vidjet ćemo, u Australiji ima dosta talenata, uvijek netko izroni....

Zanimljivo je da je Skoko bio suigrač izbornika Zlatka Dalića i trenera Hajduka Ivana Leke.

- Meni je bilo super s obojicom u veznom redu. Imam veliki respekt za obojicu, znam kako su igrali i kako razmišljaju, vidite kakve je Dalić rezultate postigao, a ja se nadam da će i Leko podići Hajduk. Veliki je znalac i radnik i vjerujem da može napraviti dobre stvari s Hajdukom...

U OSMINI FINALA Spektakl na Poljudu: Juniori Hajduka igraju protiv Cityja za četvrtfinale Lige prvaka mladih!

Idi na 24sata

Komentari 1

  • valter111 14.02.2023.

    Skoko bija odličan igrač, triba je napraviti i veću karijeru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare