To je to što me zanima!

'Idemo se 'potući' s njima, a neću imati posebnu pripremu'

Sterling, Agüero, Jesus, doista imaju sjajan napad. Protiv Raheema Sterlinga sam već igrao, na Rujevici, protiv Engleske u Ligi nacija. A sad se idemo 'potući' pa što bude, rekao je golman Dinama
Vidi originalni članak

Spreman sam za Manchester City, znam da će biti posla - rekao je Dominik Livaković, nakon što je Dinamo u Kranjčevićevoj pobijedio Lokomotivu 4-0.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dinamo je protiv "lokosa" odigrao sjajnu utakmicu. Mogao je zabiti još par komada.

- Trener Bjelica je nakon Varaždina s razlogom bio ljutit. Morao je tako reagirati, trebao nas je 'razbuditi' i to je dobro napravio - kaže Livaković.

NENAD BJELICA 'Vidjet ćemo hoće li nam Gojak i Hajrović trebati za Man. City'

U utorak Dinamo gostuje na Etihadu kod moćnog Cityja.

- Igramo protiv najskuplje momčadi na svijetu, ali idemo se 'potući' s njima - rekao je Livaković i nastavio:

- Sterling, Agüero, Jesus, doista imaju sjajan napad. Protiv Sterlinga sam već igrao, na Rujevici, protiv Engleske u Ligi nacija (bilo je 0-0, nap. a.). Neću imati neku posebnu pripremu za ovu utakmicu. Pogledat ću ih, vidjeti koje su im dobre strane, baš kao što uvijek radim.

Livaković je bio briljantan u prvome kolu Lige prvaka. Sjajno je obranio priliku Zapate u Maksimiru. Naklonila mu se Uefa koja je na Instagramu objavila snimku obrane i zapitala se je li ovo obrana sezone.

Zapata je prošao Emira Dilavera i krenuo sam na Dominika, ali se nevjerojatni Livaković uspio 'iskoprcati i obraniti. Već je bio u padu, a onda u posljednji trenutak lijevom rukom skrenuo loptu i zaustavio je bombu sa sedam metara.

KOMENTAR Hajro i Gojak 'ne ledu', Kadzior si 'kupio' mjesto za Man. City?

- Drago mi je što je Uefa objavila tu moju obranu - ponosan je Livaković.

U travnju je pozornost na njega skrenuo i veliki Iker Casillas, kada je na Twitteru objavio da pozorno prati golmana Dinama.

STOJANOVIĆ: 'Razbudili smo se, idemo na Etihad probati nešto napraviti'

- Livaković igra u Dinamo Zagrebu. Ima 24 godine i jako je zanimljiv - napisao je Casillas, a kada te prepozna jedna takva golmanska legenda, onda je jasno da je riječ o izvanserijskoj kvaliteti.

- Iker mi se nije javio, ha, ha, možda se javi nakon Cityja - završio je uz osmijeh golman Dinama.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Dolder 29.09.2019.

    Kako god bude,bude?,bolji ste od Gzire!,a pogotovo od oni koji su izgubili od njih!

  • komentator__Luka 28.09.2019.

    guardiola će nakon utakmice htjeti kupiti skoro cijeli dinamo, al neće moći...

  • Ivica Jakić Cule 28.09.2019.

    Ma gledam city upravo protiv evertona, ma ništa samo im spriječiti kontru, brzi jesu ali imaju i dosta rupa u obrani, ovaj očajni everton im stvara dosta problema, vjerujem da će im dinamo napraviti još veći problem zato što ima brže igrače za kontru(oršić, Olmo)

Komentiraj...
Vidi sve komentare