Sport

Komentari 44

'Idemo se 'potući' s njima, a neću imati posebnu pripremu'

'Idemo se 'potući' s njima, a neću imati posebnu pripremu'

Sterling, Agüero, Jesus, doista imaju sjajan napad. Protiv Raheema Sterlinga sam već igrao, na Rujevici, protiv Engleske u Ligi nacija. A sad se idemo 'potući' pa što bude, rekao je golman Dinama

Spreman sam za Manchester City, znam da će biti posla - rekao je Dominik Livaković, nakon što je Dinamo u Kranjčevićevoj pobijedio Lokomotivu 4-0.

Dinamo je protiv "lokosa" odigrao sjajnu utakmicu. Mogao je zabiti još par komada.

- Trener Bjelica je nakon Varaždina s razlogom bio ljutit. Morao je tako reagirati, trebao nas je 'razbuditi' i to je dobro napravio - kaže Livaković.

U utorak Dinamo gostuje na Etihadu kod moćnog Cityja.

- Igramo protiv najskuplje momčadi na svijetu, ali idemo se 'potući' s njima - rekao je Livaković i nastavio:

- Sterling, Agüero, Jesus, doista imaju sjajan napad. Protiv Sterlinga sam već igrao, na Rujevici, protiv Engleske u Ligi nacija (bilo je 0-0, nap. a.). Neću imati neku posebnu pripremu za ovu utakmicu. Pogledat ću ih, vidjeti koje su im dobre strane, baš kao što uvijek radim.

Livaković je bio briljantan u prvome kolu Lige prvaka. Sjajno je obranio priliku Zapate u Maksimiru. Naklonila mu se Uefa koja je na Instagramu objavila snimku obrane i zapitala se je li ovo obrana sezone.

Zapata je prošao Emira Dilavera i krenuo sam na Dominika, ali se nevjerojatni Livaković uspio 'iskoprcati i obraniti. Već je bio u padu, a onda u posljednji trenutak lijevom rukom skrenuo loptu i zaustavio je bombu sa sedam metara.

- Drago mi je što je Uefa objavila tu moju obranu - ponosan je Livaković.

U travnju je pozornost na njega skrenuo i veliki Iker Casillas, kada je na Twitteru objavio da pozorno prati golmana Dinama.

- Livaković igra u Dinamo Zagrebu. Ima 24 godine i jako je zanimljiv - napisao je Casillas, a kada te prepozna jedna takva golmanska legenda, onda je jasno da je riječ o izvanserijskoj kvaliteti.

- Iker mi se nije javio, ha, ha, možda se javi nakon Cityja - završio je uz osmijeh golman Dinama.

Najčitaniji članci