Sport

Komentari 14

'Razbudili smo se, idemo na Etihad probati nešto napraviti'

'Razbudili smo se, idemo na Etihad probati nešto napraviti'

Baš smo odlično izgledali, a ja sam zadovoljan svojom igrom. Opet sam dobio priliku i iskoristio je na pravi način. Možda izgleda lagano po rezultatu, ali ovo nije bila laka utakmica, kaže Kadzior...

Sjajna utakmica, trebali smo zabiti još koji gol, šteta što nismo, rekao je Petar Stojanović nakon lagane pobjede Dinama protiv Lokomotive od 4-0.

Slovenac je odigrao još jednu sjajnu utakmicu i nije ni čudo što Pinto sjedi na klupi. Jedan od boljih igrača je Dinama svaki susret, a to dokazuje brojnim asistencijama i prodorima na svojoj desnoj strani. 

- U pravom raspoloženju idemo na City i pokušati nešto napraviti. Važno nam je bilo da nakon poraza u Varaždinu opet pobijedimo u HNL-u. Razbudili smo se nakon Varaždina - zaključio je Dinamov desni bek.

Damian Kadzior je napokon dobio priliku zaigrati od prve minute i u potpunosti je opravdao Bjeličino povjerenje. Odigrao je zaista sjajnu utakmicu na tom desnom krilu, poziciji na kojoj je Izet Hajrović razočarao protiv Varaždina.

Zagreb: Dinamo protiv Lokomotive u 10. kolu Prve HNL

- Baš smo odlično izgledali, a ja sam zadovoljan svojom igrom. Opet sam dobio priliku i iskoristio je na pravi način. Možda izgleda lagano po rezultatu, ali ovo nije bila laka utakmica. Pogotovo u prvom dijelu kada smo promašili neke prilike - Poljak.

Dinamovci su u dresovima napustili u Kranjčevićevu jer su otišli na tuširanje na Maksimir, a to je već postala tradicija posljednjih godina. Higijenski uvjeti na Maksimiru su zaista fantastični, a tamo imaju baš sve. Karantenu gdje zajedno provode vrijeme, restoran, i ono najbitnije u ovome slučaju, moderne tuševe i bazene za opuštanje. Tako su se Nenad Bjelica i njegovi igrači i ovaj put zaputili prema Maksimiru, koji je od Kranjčevićeve udaljen 10 minuta vožnje autom. I nisu se nešto naputovali, to im je praktički i u susjedstvu...

Mario Budimir, bivši napadač Dinama, a sada Lokomotive, igrao je od prve minute, imao je dvije prilike, ali Livaković mu je to poskidao.

- Mislili da se možemo nositi s njima nakon prvog dijela, ali u nastavku smo pali - kratak je bio Budimir koji je u Lokose stigao prije nekoliko dana.

Najčitaniji članci