To je to što me zanima!

Incident u Ženevi: Hajdukovi navijači potukli se nakon finala!

Na pauzi između dva poluvremena nekolicina navijača bijelih, vjerojatno pod utjecajem alkohola, krenula se obračunavati
Vidi originalni članak

Na isteku vrlo slabog prvog poluvremena Hajduk je primio gol iz bespotrebnog starta Luke Vuškovića kod golaut-linije u šesnaestercu bijelih, Jayden Addai zabio je za 1-0, a iza južnog gola došlo je do incidenta.

POGLEDAJTE VIDEO: Navijači Hajduka u Ženevi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nekolicina navijača Hajduka naguravala su se u pauzi između dva poluvremena. Što je bio okidač, teško je reći, no oni su vidno bili pod utjecajem alkohola.

Trajalo je naguravanje nekih pet minuta, sve su promatrali deseci redara raspoređenih ispod Hajdukove tribine, no sve se ipak riješilo bez intervencije njih ili policije.

U nastavku je Hajduk potpuno pao i primio još četiri gola za težak i bolan poraz u finalu Lige mladih. I to je bio okidač za nove nerede među pristalicama splitskog kluba. Na vrhu tribine potuklo se 20-ak navijača! Šteta jer oko 6000 navijača bijelih cijeli dan feštalo je u gradu bez najmanjeg incidenta. Do same utakmice...

Idi na 24sata

Komentari 134

  • kompleks 25.04.2023.

    Fuj sramota razularena pjesmom i pijanstvom sramotite nas u svijetu Torcidu i naš Hajduk treba zabranit a ove navijače neka bude sram veseljem su pokazali pravo lice poslije par čaša alkohola i još slavite to pokazuje pravo lice naših mediteranaca sramota još jednom🙈🙉

  • ZG reb 25.04.2023.

    Baš čudno z njih, a nisu takvi!

  • Dalmatinski čovik 1986 25.04.2023.

    Kad nima nikog onda rade nered sami sa sobom 🤣🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare