To je to što me zanima!

Ivana izvela šou na vaganju: Claressa, ajde malo sladoleda!

Naravno da je sladoled bio moja ideja. Koja je bila poruka? Vidim da je žedna i nisam je baš vidjela ni na doručku ni na večeri, rekla je Ivana Habazin dok ju je Claressa u čudu gledala...
Vidi originalni članak

Nakon tri mjeseca mukotrpnog treninga i čekanja, Ivanu Habazin (30) u Atlantic Cityju čeka meč karijere. Hrvatica se još u studenom trebala boriti protiv Claresse Shields (24) u supervelter kategoriji za naslove WBO i WBC, ali sve je propalo samo jedan dan prije borbe nakon što je Claressin brat pretukao Ivaninog trenera. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I upravo zbog toga, napetost između ove dvije boksačice je nikad veća. Njih dvije su odradile vaganje uoči meča, a naša boksačica je napravila pravi šou! Amerikanka se uoči svake borbe bori sa skidanjem kilograma, uostalom zato i je njezin brat pretukao Alija Bashira u listopadu koji se muvao oko vage dok se Shields vagala. I ovaj put su na repertoaru bile borbe s kilogramima...

'SHIELDS JE SRAMOTA ZA SPORT' Ivana Habazin borit će se i za teško bolesnu "drugu majku"

Habazin se na vaganju pojavila sa sladoledom kako bi malo isprovocirala Shields, a kad je stala na vagu, jela je sladoled i ponudila Claressi.

- Claressa, želiš malo? - rekla joj je Ivana koja je lagano prošla vaganje s 69,2 kilograma, a Claressa je izgledala kao da će ju strest pojesti.

Naravno, sve su to psihološke igrice jer je aktualna prvakinja i ovaj put jedva prošla vagu. Skinula je skoro sve sa sebe i ostala samo u topiću i gaćicama te uspjela na kraju navući dopuštenih 69,6 kilograma.

SVE JE SPREMNO Evo gdje gledati najbitniji meč u karijeri naše Ivane Habazin...

Nije joj ni pričljiva Amerikanka ostala dužna pa joj je tako poslala poruku preko Instagrama.

- Cijelo se vrijeme smijem, a onda sam shvatila da je bila previše uplašena da bi skinula majicu i pokazala svoj masni trbuh - napisala je Shields.

Ivana je priznala da je sladoled njezina ideja, a Claressa se toliko bojala vage da ove dane praktički nije ni jela.

- Naravno da je sladoled bio moja ideja. Koja je bila poruka? Vidim da je žedna i nisam je baš vidjela ni na doručku ni na večeri...

U tom je trenutku Claressa počela nešto dobacivati, pa ju je Ivana ušutkala:

- Ja sam šutjela dok si ti govorila, pokaži malo poštovanja, bully!

A taj joj je nadimak dala baš Ivana, jer Claressu doživljava kao osobu koja ne poštuje druge i maltretira ih.

No, kako nakon svega što je prethodilo meču u ringu ostati hladne glave?

- Svi koji me poznaju kažu da nemam srce, da sam hladna. Za ovu sam se borbu ozbiljnije pripremila, dala sam sve od sebe i spremna sam.

Kako ćete je nokautirati?

- Vidjet ćete. Ona priča o nokautu, ali nema tu moć, a ja se dobro branim i imam snagu i moć - zaključila je naša boksačica.

Meč počinje u noći na subotu (3:30), a Amerikanka je apsolutni favorit. Koeficijent na njezinu pobjedu je 1.01, a na našu Ivanu je ogromnih 15!

SAZNAJTE KOJI JE NAJDRAŽI I NAJTEŽI TRENUTAK U KARIJERI BOKSAČICE IVANE HABAZIN:

Idi na 24sata

Komentari 79

  • deda_čiča 10.01.2020.

    Ajmo suseda.... mores ti tooo

  • ludakopushka 10.01.2020.

    Sretno Ivana! Razbij joj tu poganu njušku!

  • dottie 10.01.2020.

    Imam lagani osjecaj da ce Brownie nokautirat Ivanu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare