To je to što me zanima!

Jelić prima gnjusne i jezive poruke zbog izjava o Oluji...

I ptice na grani vjerojatno vide da u Matei Jelić nema ni 'grama' mržnje, da je to zahvalna djevojka koja obožava svoju Hrvatsku. No, zbog svojih izjava oko Oluje našla se na meti mrzitelja...
Vidi originalni članak

Hrvatska zlatna olimpijska Matea Jelić rođena je u Kninu gdje su se njezini roditelji upoznali nakon rata. U intervjuu za Sportske novosti izjavila je da je dan Oluje (5. kolovoza) za nju poseban dan kada osjeća samo ljubav te da joj je tog dana najljepše otići na kninsku tvrđavu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U njezinim izjavama nije bilo ni 'grama' mržnje, ali određena javnost ipak joj je zamjerila na takvim izjavama i slala joj gnjusne, jezive poruke na Instagram, a ona ih je podijelila sa svojim pratiteljima.

ZLATNA MATEA 'Nepošteno je da si sada neki za moje zlato pripisuju zasluge! To možemo samo trener, Bog i ja'

"Sram te bilo glupačo glupa ustaška", samo su neke od gnjusnih poruka koje je naša tekvandoašica dobila na Instagramu.

Grad kralja Zvonimira će joj zasigurno prirediti spektakularan doček, kakav i zaslužuje olimpijska pobjednica, a ona je u izjavi za Slobodnu Dalmaciju izjavila da želi spojiti doček s proslavom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, odnosno Olujom.

SRELI SE U SELU Zlatna Matea uslikala se s Đokovićem i uz fotku ostavila poruku koja je oduševila Srbiju

Ona je, inače, prije dva dana objavila sliku sa srpskim tenisačem Novakom Đokovićem uz emotikon dvije zlatne medalje. Jedna je, logično, njezina, a navija i da Nole uzme olimpijsko zlato. No, to očito ništa ne znači trovačima i mrziteljima.

Idi na 24sata