Sport

Komentari 199

Zlatna Matea uslikala se s Đokovićem i uz fotku ostavila poruku koja je oduševila Srbiju

Zlatna Matea uslikala se s Đokovićem i uz fotku ostavila poruku koja je oduševila Srbiju

U Olimpijskom selu i Novak Đoković upoznao je prvu zlatnu hrvatsku olimpijku u Tokiju. A ona je putem emotikona poručila da se i od Novaka očekuje da osvoji zlato...

Oni koji u Olimpijskom selu nisu znali tko je Matea Jelić, dobro su saznali otprilike u ponedjeljak navečer po japanskom vremenu. Onda kada je djevojka iz Knina ispisala povijest hrvatskog taekwondoa i donijela Hrvatskoj prvu zlatnu medalju u Tokiju.

POGLEDAJTE VIDEO:

A oni koji su bili veće sreće, još su je i upoznali. Poput Novaka Đokovića koji je u restoranu završio u društvu naše Matee i fotografirao se sa zlatnom Kninjankom. A koja je uz fotku u emotikonima stavila dvije zlatne medalje. Jednu je već osvojila, drugu, dakle, ona očekuje od Novaka. Jasno, sada kada je iz turnira ispao Marin Čilić.

Posebno je to, jasno, obradovalo susjede koji također ne očekuju ništa drugo nego zlato od svog najboljeg sportaša, a prvo su dobili upravo u - taekwondou. Milica Mandić postala je olimpijska pobjednica iznad 67 kg pobijedivši Južnokoreanku Lee Da-bin s 10-7. Prije devet godina u Londonu je također bila zlatna, a s ovim će, kažu, i završiti karijeru.

Inače, Đoković je u turniru u pojedinačnoj konkurenciji stigao do osmine finala i protivnik će mu biti Španjolac Davidovich Fokina. U mješovitoj konkurenciji parova, pak, zaigrat će s Ninom Stojanović.

POGLEDAJTE VIDEO

Najčitaniji članci