To je to što me zanima!

Joanna na treningu razderala nogu: Znači, želite biti borac?

Prije nešto više od godinu dana joj je 'osobni opis' u borbi za titulu slamka kategorije promijenila Weili Zhang (31, 21-2), a Joanna Jedrzejczyk (33, 16-4) sad je u treningu za novi meč zaradila gadnu posjekotinu na nozi
Vidi originalni članak

Krvavi sport ime je popularnog filma iz 1988. godine zbog kojeg su se mnogi krenuli baviti nekom borilačkom vještinom, a poljska borkinja pokazala je već više puta koliko MMA može biti krvav. A sad je Joanna Jedrzejczyk (33, 16-4) završila na šivanju u bolnici, ali ne zbog posljedica meča, već - treninga. 

VIDEO: USPORENA SNIMKA Hematom se tresao: Brutalna snimka otkrila ozljede Joanne

Trenutno se nalazi u rodnoj Poljskoj gdje iščekuje ugovor za novi meč te ostaje u formi. A dogodila joj se nezgoda jer je, očito kod nekog udarca, došlo do velike posjekotine na njezinoj desnoj potkoljenici.

- Znači, želite biti borac? Dobra je stvar što se treningu mogu vratiti već sutra ujutro - napisala je Joanna na Instagramu, a želite li vidjeti kako rana izgleda to možete napraviti na dnu teksta.

STRAŠAN HEMATOM Skoro kao nova: UFC borkinja oporavila se od deformacije lica

Srećom, iako nije izgledala dobro, rana neće imati posljedica na njezino treniranje te se ona može dalje spremati. Podsjetimo, posljednji je put bila u kavezu bila bivša prvakinja u slamka kategoriji Joanna, a ta ju je podijeljenom odlukom sudaca pobijedila Weili Zhang (31, 21-2).

Svi su zapamtili hematome Poljakinje iz te borbe, ali unatoč svemu pokazala je veliko srce i pravi borilački mentalitet. Još se ne zna tko će biti njezina sljedeća protivnica, a kako je otkrila za MMA Fighting, voljela bi se vratiti u borbi za titulu slamka kategorije koju sad drži Rose Namajunas (28, 10-4).

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Sil 05.05.2021.

    Trenira s motikom?

  • Trump Jong Un 04.05.2021.

    Meni samo nije jasno kako se ne boje ugradit inplatante s obzirom na broj i snagu udaraca ?

  • Zagreb u srcu 04.05.2021.

    Ne mogu nikako shvatiti žene koje se bave ovakvim sportom,ne mogu shvatiti ni muške....dobijati batine i imati trajne posljedice od dobivenih udaraca u glavu??!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare