Sport

Komentari 10

Joanna na treningu razderala nogu: Znači, želite biti borac?

Joanna na treningu razderala nogu: Znači, želite biti borac?

Prije nešto više od godinu dana joj je 'osobni opis' u borbi za titulu slamka kategorije promijenila Weili Zhang (31, 21-2), a Joanna Jedrzejczyk (33, 16-4) sad je u treningu za novi meč zaradila gadnu posjekotinu na nozi

Krvavi sport ime je popularnog filma iz 1988. godine zbog kojeg su se mnogi krenuli baviti nekom borilačkom vještinom, a poljska borkinja pokazala je već više puta koliko MMA može biti krvav. A sad je Joanna Jedrzejczyk (33, 16-4) završila na šivanju u bolnici, ali ne zbog posljedica meča, već - treninga. 

Trenutno se nalazi u rodnoj Poljskoj gdje iščekuje ugovor za novi meč te ostaje u formi. A dogodila joj se nezgoda jer je, očito kod nekog udarca, došlo do velike posjekotine na njezinoj desnoj potkoljenici.

THE CANADIAN PRESS 2018-12-07

- Znači, želite biti borac? Dobra je stvar što se treningu mogu vratiti već sutra ujutro - napisala je Joanna na Instagramu, a želite li vidjeti kako rana izgleda to možete napraviti na dnu teksta.

Srećom, iako nije izgledala dobro, rana neće imati posljedica na njezino treniranje te se ona može dalje spremati. Podsjetimo, posljednji je put bila u kavezu bila bivša prvakinja u slamka kategoriji Joanna, a ta ju je podijeljenom odlukom sudaca pobijedila Weili Zhang (31, 21-2).

Svi su zapamtili hematome Poljakinje iz te borbe, ali unatoč svemu pokazala je veliko srce i pravi borilački mentalitet. Još se ne zna tko će biti njezina sljedeća protivnica, a kako je otkrila za MMA Fighting, voljela bi se vratiti u borbi za titulu slamka kategorije koju sad drži Rose Namajunas (28, 10-4).

Najčitaniji članci