To je to što me zanima!

Jordan mu i dalje nije oprostio: Thomas? Sve što kaže je laž...

To je sve sr*nje, sve što sada kaže znate da nije istina. Imao je dovoljno vremena da razmisli o tome,  a mišljenje mu je promijenila reakcija javnosti, misli je Jordan o isprici Isiaha Thomasa
Vidi originalni članak

Kako izlaze epizode, tako izlaze i novi detalji o životu, mnogi bi rekli, najvećeg košarkaša ikada - Michaela Jordana. U dokumentarcu koji prati najuspješniju generaciju Chicago Bullsa "Posljednji ples" u četvrtoj epizodi govori se o rivalstvu između Bullsa i Pistonsa.

  NOVI 'POSLJEDNJI PLES'? Stiže novi hit serijal? I Kobeja su snimali u posljednjoj sezoni

"Loši dečki" su 1989. i 1990. godine bili uspješniji u finalu Istočne konferencije, ali Jordan i društvo sve su promijenili 1991. Pistonsima je 7.9 sekundi prije kraja bilo jasno da su izgubili pa su odlučili napustiti parket. Jedini koji su ostali čestitati Bullsima bili su John Salley i Chuck Daly.

Isiah Thomas se prilikom snimanja dokumentarca ispričao, ali Jordanu to ništa nije značilo. Nazvao ga je š**kom.

- Sad kad znamo što se dogodilo poslije toga, mislim da bi im svi čestitali, ali tada jednostavno nismo. Kada izgubiš, napustiš parket. To je sve - rekao je Thomas, jedan od najmržih Jordanovih rivala, ali Jordanu to ne znači previše.

NIŽU SE KOMENTARI Reggie o Jordanu: Što da ga sretnem? Možda bih ga udario

 

NEPOZNATI DETALJI TRANSFERA Čelnici Bullsa došli su po Tonija privatnim zrakoplovom u Split A GDJE JE TONI? Izbrisali su Kukoča sa slike; Kerr: Baš mi je neugodno...
 

- To je sve sr*nje, sve što sada kaže znate da nije istina. Imao je dovoljno vremena da razmisli o tome,  a mišljenje mu je promijenila reakcija javnosti. Pokažite mi što god želite, ali ne možete me uvjeriti da nije šu*ak - rekao je Michael i dodao:

- Godinu ranije sam ja nakon poraza u sedmoj utakmici svima čestitao. Godinu prije isto. Dvije godine u nizu kada su nas dobili. Postoji određeno poštovanje u igri, sportski duh.

U velikom finalu Bullsi su sa 4-1 pobijedili LA Lakerse. Jordanu je to bio prvi od šest NBA naslova.

TONI KUKOČ: Nisu mi se baš svidjele prve dvije epizode filma o Bullsima DREAM TEAM 'Koga ćeš, Jordana ili Magica? I onda smo umirali od smijeha'

 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 27.04.2020.

    Josip Z. (17***118) nicht eingelöst 1350.00 EUR. Josipe prijavi se na bet at home i dobit ces jack pot. Dovoljna je prijava.

  • 27.04.2020.

    Jordan je inace poznat ko postenjacina i ugodan tip..Ovaj dokumentarac je bio gledljiv prvih pola sata, nakon toga svima je jasno da se radi o propagandi i stvaranju još većeg idolopoklonstva prema Jordanu. On je brend koji i dan danas donosi svjež novac pa ga se u svakoj stvari opravdava. Sve sto je napravio lose tijekom karijere u ovom dokumentarcu je prikazano kao njegova zelja za pobjedom, kako su svi ostali bili slabići, a jedini on pobjednik i slicne idiotarije. Nazvat stvari svojim imenom i rec da je šup. ak nikako nije u interesu, umjesto toga okrivit cemo zrtve njegovog egoizma i od Jordana napravit svetu kravu..

  • Prcko_Vitaminčić 27.04.2020.

    Tko je ikada gledao intervjue sa Thomasom zna da je lik žešći trol, ali bi se složio s jednom njegovom konstatacijom, a ta je da je bio bolji igrač od Jordana..mislim nije to teško, eno Dončiću trebalo jedna ipo sezona da pokaže da je bolji..

Komentiraj...
Vidi sve komentare