To je to što me zanima!

Jovićević: Dali smo sve od sebe; Valdas: Mi ne možemo slaviti...

Ovo je veliko razočaranje, kada igraš protiv Dinama i imaš toliko šansi... Više smo stvarali, bili smo pozitivni i hrabri. Sve se svodi na bodove i golove i nažalost, danas ne možemo slaviti, rekao je trener Gorice
Vidi originalni članak

Dinamo je odigrao 0-0 na gostovanju kod Gorice i odgodio proslavu naslova prvaka. Naprotiv, 'modri' su danas bili slabija momčad i pravo je čudo što Gorica nije uzela sva tri boda.

GORICA - DINAMO 0-0 Dinamo će još malo pričekati na feštu, ali zato Varaždin slavi: U derbiju za ostanak razbio Istru

- Rezultatom nisam zadovoljan jer smo očekivali pobjedu iako smo ujedno očekivali i jednu tešku utakmicu. S Goricom je uvijek nezgodno jer je neugodan protivnik. Vidjeli smo danas utakmicu s puno faula i znali smo da moramo biti agresivni, ono što možda nismo bili u prvom poluvremenu i gdje smo malo lošije odigrali. U drugom poluvremenu smo pokazali veću dozu agresije s visokim presingom stvarali smo na Goricu i samim time dolazili do većih broja posjeda, količine napada i bilo je tu šansi. I isto tako otvarali smo prostor za njih jer je Lovrić imao nekoliko situacija koje je mogao riješiti. Vidjeli smo dosta šansi s jedne i s druge strane - rekao je trener Dinama Igor Jovićević.

Dinamo je danas i matematički mogao osigurati naslov prvaka.

KOMENTAR Što se događa s Dinamom? Lani su bili pravi europski hit, a sad su, oprostite na izrazu, sh*t

- Idemo utakmicu po utakmicu, dali smo sve od sebe da pobijedimo. Raduje me što smo energetski u drugom poluvremenu dodali gas, ono što nije bio slučaj u prošle tri utakmice gdje smo padali u drugom poluvremenu poslije dobre igre u prvim poluvremenima. Danas smo upravo suprotno napravili. Odigrali smo lošije u prvom, ali u drugom smo se digli. S te strane je to pozitivno. Igra će sigurno doći s vremenom kad se podigne energetski kapacitet, doći će više kretanja i više rješenja - zaključio je strateg 'modrih'.

S druge strane, trener Gorice Valdas Dambrauskas bio je prilično nezadovoljan. Vidio je da je njegova momčad bila bolja, poletnija i da je mogla ugrabiti pobjedu.

- Ovo je veliko razočaranje, kada igraš protiv Dinama i imaš toliko šansi... Više smo stvarali, bili smo pozitivni i hrabri. Danas smo igrali onako kako svi žele vidjeti Goricu da igra. Ali ako ne zabiješ neće pobijediti. U tome moramo napredovati i moramo biti precizniji pred golom. Moramo te šanse pretvoriti u golove i te golove pretvoriti u bodove. Možemo reći da nismo izgubili, ali mi idemo na pobjedu. I svi koji su nas došli gledati mogli su vidjeti da nismo zadovoljni bodom. Ta konverzija šansi nas je danas dosta mučila - rekao je Dambrauskas pa dodao:

- Moji dečki su danas dobro stisnuli Dinamo i kada je Dinamo gurao prema naprijed, tad smo mi stvarali šanse. Kada su se povukli bili smo dobri u nekim fazama. Dobro smo gradili igru i može se vidjeti da je neki automatizam već ovdje. Na kraju dana, sve se svodi na bodove i golove i nažalost, danas ne možemo slaviti.

Gorica u posljednjih sedam utakmica nije uspjela dobiti Dinamo.

- Nismo dobili gol od momčadi kao što je Dinamo i to je OK, ali ne mogu gledati na to da nismo u zadnjih sedam utakmica pobijedili. Nismo dobili gol i to je pozitivno, ali ne mogu to tako gledati. Sretan sam tek kad mogu utjecati na nešto i način na koji želimo igrati zahtjeva da iskoristimo svoje šanse.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • NE MOGU SE SJETITI NICEG KONSTRUKTIVNOG 21.06.2020.

    Kako ocekivati da igraju u Hnlu sa istim zarom kad se vec od bozica zna da su osvojili

  • 21.06.2020.

    čovjek dođe preuzeti dinamo kad je Bjelica sve napravio, čovjek na samu svoju pojavu kad progovori vidi se da ne može vodit ekipu ko dinamo a gdje drugo igraju očajno sve je to forma itd ali opet vidi im se da ne žele igrat ko bi igrao kad im je mamic opet otjerao trenera.

  • Rocco_Prch 21.06.2020.

    Dinamo je na rubu padanja kao i hajduk jer uvijek dode do toga.Prvo sta su napravili su potrali Bjelicu top trenera

Komentiraj...
Vidi sve komentare