To je to što me zanima!

Kako vam se sviđa ova skupina Hrvatske na SP-u? Izvucite svoju

Fifa je također objavila da momčadi iz iste konfederacije ne mogu biti uključene u istu skupinu, osim onih iz Europe, kojih je 13. Dakle, pet od osam skupina po četiri u grupnoj fazi imat će dvije europske momčadi
Vidi originalni članak

U petak 1. travnja održat će se ždrijeb Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru 2022. godine. Hrvatska je, znamo to definitivno nakon remija sa Slovenijom u Dohi, sigurno u drugom šeširu nositelja.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Fifa će prema ljestvici koju će objaviti 31. ožujka odrediti jakosne skupine, a prvih sedam reprezentacija bit će nositelji grupa, dok će Katar kao domaćin biti nositelj A skupine. Posljednji, četvrti pot uključit će reprezentacije koje će zauzeti pozicije od 24. do 28. na ljestvici, plus tri momčadi, koje neće biti definirane u trenutku ždrijeba, a koje će izaći iz interkontinentalnog play-offa (14. i 15. lipnja) i preostalih pobjednika Uefinog doigravanja.

EVO GDJE GLEDATI Dan za 'vatrene': Mladići se bore za EP, Dalićevi izabranici imaju posljednju provjeru... PODIJELILI POKLONE Mladi 'vatreni' s izbjeglicama u hotelu: Vratili smo djeci osmijeh na lica i pozvali ih na utakmicu

Fifa je također objavila da momčadi iz iste konfederacije ne mogu biti uključene u istu skupinu, osim onih iz Europe, kojih je 13. Dakle, pet od osam skupina po četiri u grupnoj fazi imat će dvije europske momčadi.

Grupna faza će trajati 12 dana, s četiri utakmice dnevno. Raspored će biti utvrđen naknadno, nakon što se svakoj utakmici dodijeli stadion i vrijeme početka.

A do ždrijeba možete se malo poigrati i OVDJE izvući skupinu Hrvatske u Kataru. Mi smo izvukli onu s Katarom, Srbijom i Kamerunom. Potpisujemo takvu i u petak.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • Rvacka zemlja lopovluka 30.03.2022.

    Kak bu bu 😃

  • NU 29.03.2022.

    Umrli bi da ne provocirate sa Srbijom?!

  • Mauzer1943 29.03.2022.

    Naporni ste.

Komentiraj...
Vidi sve komentare