To je to što me zanima!

Kaos u Beogradu: Partizanovi navijači prerušili se u fotografe pa gađali Zvezdina golmana

U subotu je na vječnom derbiju izbio incident te su partizanovi navijači pod krinkom fotoreportera morali napustiti stadion zbog neprimjerenog i nesportskog ponašanja
Vidi originalni članak

Zbog nepoštivanja pravila i uputstva o organizaciji nogometnih utakmica u vrijeme korona virusa na nedjeljnom derbiju u Humskoj (1-1), Partizan i Crvenu zvezdu prijavio je Srpski nogometni savez. Na tribinama je bilo više navijača nego što je bilo dozvoljeno, prenosi Sport Klub.

Prije početka utakmice, uočili su i jarbol na kojem je bila istaknuta Zvezdina zastava s dvije zvjezdice na grbu. Gosti su tražili da se sporna zastava makne i postavi službena - s važeće tri zvjezdice.

POGLEDAJTE VIDEO: Tenk pred Marakanom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

To se nije dogodilo, uklonili su i Partizanovu zastava pa je tako nedjeljni derbi, vjerojatno jedini u modernoj povijesti, odigran bez klupskih obilježja.

ROĐEN U KNINU Provokacija: Golmanu Zvezde na majici piše 'Srpska Krajina'

Propisane mjere nalažu da su utakmicu u Humskoj mogli gledati isključivo predstavnici klubova i medija, što domaćini nisu poštovali. Za vrijeme utakmice, iza golova su stajali pojedini navijači, i to u prslucima s oznakama fotoreportera?!

Kako bi stvar bila još gora, sredinom drugog poluvremena, golman Crvene Zvezde Milan Borjan našao se na udaru lažnih fotoreportera koji su ga pogodili loptom.

Verbalni duel kratko se nastavio, a zatim su se strasti smirile. U drugom poluvremenu kapetan Crvene zvezde pozdravio se s trojicom navijača Partizana koji su stajali iza njegovog gola.

Unatoč pomirenju, predsjednik FSS-a Branko Stojaković inzistirao je da lažni fotoreporteri napuste prostor iza gola. Uz pratnju asistenciju Živka Šljukića, povjerenika za sigurnost Partizana, navijači su napustili stadion.

VK PARTIZAN Cirkus u srpskom velikanu: Doveli legendu za trenera pa ga smijenili bez ijedne utakmice!?

Crvena zvezda prijavljena je jer nije poštovala epidemiološke mjere na stadionu. Nakon što direktor nogometne Superlige Aleksandar Pivić podnese prijavu, Disciplinska komisija FSS-a donijet će konačnu odluku o visini kazne, kroz desetak dana.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Trump Jong Un 20.10.2020.

    Sve ispod 2 poginula je dobro, šta piše ovoj crnobijeloj čevorki na leđima ?

  • MateCro 20.10.2020.

    Zvezda nece ni dobit kaznu posto im je precednik glavni sponzor.

  • Sport10 20.10.2020.

    taj milan borjan je svakako dno dna ..po karakteru.bez obraza i karaktera....nula od čovjeka...nula od sportaša...nula od golmana

Komentiraj...
Vidi sve komentare