To je to što me zanima!

Kaos u HNS-u: Davor Šuker se žestoko obračunao s Herakom!

Šuker se vratio s odmora i saznao da je Izvršni odbor bez njegova znanja usvojio novi pravilnik prema kojemu ključne pozicije u Savezu sad drže Vrbanović, Kustić i Herak, pišu Sportske novosti
Vidi originalni članak

Tek što je osvojio novi mandat na čelu Hrvatskog nogometnog saveza kao jedini kandidat, za Davora Šukera pojavili su se neočekivani problemi, pišu Sportske novosti.

KOMENTAR Brende, s tobom igraju zrende: Kako je Šuker ostao bez vlasti

Dok je bio na odmoru, Izvršni odbor je donio i usvojio novi Pravilnik o organizaciji i sistematizaciji prema kojemu on praktički više nema ovlasti, a ključni ljudi postaju Damir Vrbanović, Marijan Kustić i Ivan Herak.

Tražio da se odgodi utakmica sa Senegalom u Osijeku?!

Tako je sa Šukera sva vlast prešla na izvršnog direktora Vrbanovića, Kustića koji se spominjao kao Šukerov protukandidat na izborima te direktora marketinga Heraka s kojim se, kako piše SN, aktualni predsjednik žestoko obračunao.

Šuker je tražio od članova Izvršnog odbora da ponište Pravilnik koji su usvojili bez njegova znanja, a prema pisanju Sportskih novosti, tražio je i da se otkaže dogovorena utakmica protiv Senegala u Osijeku 8. lipnja jer je on pregovarao s Obalom Bjelokosti.

Idi na 24sata

Komentari 109

  • JosipGvozden 23.02.2018.

    Suker i novi i stari u HNS-u moraju ici ima drugi koji bi to 16 puta bolje vodili organizirali itd ali nisu podobni za novokonponovane komunjare pod HR barjakom

  • zivkobabic 23.02.2018.

    Trebao je netko počet, valjda će se nastavit čistit ove nesposobne ala Šuker.

  • vvvlada 22.02.2018.

    Sjaši Murta uzjaši Kurta, ili obratno kako već.

Komentiraj...
Vidi sve komentare