To je to što me zanima!

Karoglan za Varaždin neće moći računati ni na Kalinića, Livaja je upitan, Diallo nije igrao od lani

Mihael Žaper nije jedini ozlijeđen igrač u Karoglanovom kadru, Hajduk će biti oslabljen u dvostukom prvenstvenom i kup ogledu s Varaždinom u narednh tjedan dana...
Vidi originalni članak

U iščekivanju pretrage magnetskom rezonancom i službene vijesti koliko će dugo Mihael Žaper izbivati s travnjaka, treba kazat kako on nije jedini ozlijeđen igrač u Karoglanovom kadru te kako će Hajduk biti oslabljen u dvostrukom prvenstvenom i kup ogledu s Varaždinom u narednih tjedan dana.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

KOMENTAR Ako Hajduk želi titulu, ne može rješavati fenjeraša u nadoknadi

Podsjetimo, Hajduk i Varaždin najprije se sastaju u subotu od 15 sati u Varaždinu u okviru 24. prvenstvenog kola, a onda i tri dana kasnije u Splitu, u okviru četvrtfinala kupa, a taj se susret igra u utorak u 18 sati.

Za oba susreta Karoglan sigurno neće moći računati ni na Nikolu Kalinića koji je istegao mišić i optimistične prognoze govore kako bi se ovaj pouzdani napadač mogao vratiti u konkurenciju  najranije za ogled s Istrom početkom ožujka.

HAJDUK SLAVIO U KRANJČEVIĆEVOJ Karoglan: Žaper? Ne bih htio biti loš prorok, ali... Mladi? Viču mi da ovo, ono... Moram svašta

Dobra je vijest da ozljeda gležnja Marka Livaje nije ozbiljna kao što se to činilo na prvu tijekom utakmice s Rudešom, kada je Livaja nezgodno doskočio i okrenuo gležanj s kojim je već imao problema. Situacija nije idealna, gležanj je načet, boli i traži odmor i odgovarajuću terapiju, ali poznavajući Marka on će, kao i puno puta do sada, stisnuti zube i staviti se u službu momčadi, odigrati koliko je to god moguće.

U konkurenciju bi se trebali vratiti i povratnik s Afričkog kupa Ismael Diallo te Fahd Moufi, no s obzirom na to da je Diallo zadnje minute za Hajduk i reprezentaciju odigrao još prošle godine protiv Dinama, a da se Moufi vraća nakon ozljede, novu priliku bi mogao dobiti mladi Šimun Hrgović, koji je dobro odgovorio u zadnje dvije utakmice u kojima ga je Karoglan koristio.

KAKAV PEH Isti teren, nova teška ozljeda hajdukovca? U klubu strahuju da je Žaper izgubljen do jeseni

U konkurenciju bi se trebao vratiti i lakše ozlijeđeni Lovre Kalinić, kao i Filip Uremović, koji je odslužio kaznu žutih kartona, a ista prijeti njegovom kolegi iz zadnje linije Zvonimiru Šarliji. Manje probleme imao je i Yassine Benrahou, no on je i onako daleko od postave jer ne pruža ono što Karoglan od njega očekuje.

STRAHUJU OD CRNOG SCENARIJA 'Da je Mišić u Hajduku, bio bi 15 bodova ispred svih. Za Žapera nema jednostavne zamjene...'

Idi na 24sata

Komentari 67

  • storm73 20.02.2024.

    Dajte ljudi odite u kladionicu stavite sigurno na Varaždin, Hajduk ne smije biti ispred Dinama.

  • mislim 19.02.2024.

    Sad ćemo vidjet kako to Varaždin a i sudci igraju protiv Hajduka

  • Plavi 99 legenda 19.02.2024.

    Opet pila naopak,kolko se boje Varazdina...🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare