To je to što me zanima!

Kastel: Hajduk je taktički među najboljim momčadima naše lige

Nije to više ona momčad koju smo u mom debiju pobijedili 4-2, kod Tramezzanija igraju taktički savršeno. A Livaja je među tri najbolja igrača HNL-a, rekao je trener Varaždina Zoran Kastel
Vidi originalni članak

Zoran Kastel debitirao je kao glavni trener na klupi Varaždina protiv Hajduka u prvom dijelu sezone. Na klupi je zamijenio Samira Toplaka i njegovo postavljanje dovelo je do šok-terapije i pozitivnog rezultata u 15. kolu 1. HNL.

PAOLO TRAMEZZANI 'Varaždin? Mislim da nećemo imati veliki posjed lopte...'

Varaždinci su razbijali Hajduk koji je tada vodio Boro Primorac. Poveli su golom Ivana Posavca u 4. minuti, na 2:0 povisio je Jurica Grgec u 32., da bi Matej Senić golom u 59. zabio za 3:0. Potom je Mijo Caktaš s dva gola smanjio na 3:2, ali iz kontre u 5. minuti sudačke nadoknade Jorge Obregon postavio je konačnih 4:2.

- Nije to taj Hajduk iz prvog dijela sezone. Dosta novih igrača je stiglo i taktički su mnogo zreliji. Nikome ne daju da razvije svoju igru i taktički igraju savršen nogomet, možda i najbolji taktički nogomet u ligi. Imaju Livaju koji koji je u top 3 igrača u Ligi. Moramo biti pametni i oprezni- nahvalio je Zoran Kastel Splićane koji u Varaždin dolaze nakon remija (1:1) kod Dinama.

- Utakmica u koju su odigrali u srijedu Splićanima sigurno neće biti otegotna okolnost jer imaju vrlo širok kadar – dodao je Kastel čija se momčad bori za ostanak u 1. HNL.

Zasad su na 8. mjestu s bodom više od predzadnje Lokomotive i dva više od posljednje Istre 1961.

NOVI DETALJI Fossati je igrao derbi ozlijeđen, pod tabletama i injekcijama

- Bod u Osijeku nam psihološki jako puno znači i nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu i uknjižiti bodove protiv Hajduka – rekao je Zoran Kastel, trener Varaždina.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • kisni oblaci 2 07.05.2021.

    Hajduk je ekipa za 5......

  • Rebula 07.05.2021.

    hajdug nije najbolja momčad, ali su "zlatna sredina", ni gore ni dole i uvijek se mogu ponositi time.

  • Tresspaser_1 07.05.2021.

    Hahahahahahaha dobra🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare