To je to što me zanima!

Khabib ipak otkazuje?! 'Svi su kod kuće, ja da se idem boriti?'

UFC 249 trebao bi se održati unatoč pandemiji korona virusa, ali izgleda da bi mogao ostati bez glavne borbe. Prvak u lakoj kategoriji Khabib Nurmagomedov (31) javio se nakon dugo vremena s 'čudnom porukom'
Vidi originalni članak

A možda im jednostavno nije suđeno? Borba između Khabiba Nurmagomedova (31) i Tonyja Fergusona (36) i po peti put bi mogla biti odgođena. Tako bi Khabib poveo sa 3-2 u otkazivanju ovog dugo iščekivanog meča. Rusija je zabranila letove u inozemstvo, a po prvi puta se javio i prvak nakon odlaska u Dagestan i to sa zabrinjavajućom porukom.

PREMETALJKE S BORBOM Khabiba poslali u Rusiju, White tvrdi: Imam lokaciju UFC-a 249

- Biti kod kuće u karanteni i čitati reakcije ljudi na moju borbu, čini se da bi cijeli svijet trebao biti u karanteni, vlade svih država, zvijezde diljem svijeta pozivaju ljude da ostanu kod kuće i slijedi sigurnosne upute kako bi se smanjilo širenje virusa, a Khabib je jedini koji je oslobođen svih obaveza i tu je da zastupa slobodnu volju i trenira i leti svijetom, sve radi borbe? - započeo je 'dagestanski orao na Instagram profilu.

- Sve razumijem i definitivno sam više uznemiran od vas što se tiče odgode borbe. Imao sam mnogo planova nakon borbe, ali to sad ne mogu kontrolirati. Najveće zemlje i najveće tvrtke našeg vremena su šokirane događanjima, svaki dan situacija se neočekivano mijenja. Ali Khabib bi se još uvijek trebao boriti, je li to ono što mislite? Pazite na sebe i stavite se u moje cipele - poručio je prvak lake kategorije. 

Je li ovo znak da Khabib u potpunosti odustaje od borbe? Moguće, ali dok nije službeno, reći ćemo da bi se borba još uvijek trebala održati 18. travnja. No, 'dagestanski orao' poslao je dosta jasnu poruku te je vjerojatno da će se borba između njega i Fergusona morati dogovoriti i po šesti put ili će Tony jednostavno ostati bez prilike da, kako bi on rekao, 'orlu slomi krila'.

'ZA ŠTO SE SADA PRIPREMAM?!' Khabib ispao iz igre? UFC sada traži Tonyju novog protivnika

Priliku su odmah dočekali Justin Gaethje (31) koji ne bi imao problema s tim što nije prošao trening kamp, a i 'BMF' organizacije Jorge Masvidal (35) rado bi obranio svoju titulu, a ako je moguće uzeo i Khabibovu. No, tko zna... Jedno je sigurno, Dana White je na velikim mukama jer bi mogao izgubiti glavnu borbu i tako jubilarni peti put razočarati fanove, a sve je bilo tako blizu... 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 20

  • barbun 02.04.2020.

    Khabib pokazuje da je stvarno intiligentan i odgovoran covjek.Boji se Fergusona!? Ni jedan borac na toj razini se ne boji borbe. Netko ko se hrva sa medvjedom da se boji borbe koja je u najmanju ruku 50:50.... Ovdje se radi o odgovornosti,bez obzira na to sto netko ocekuje od njega on radi ono sto je najpametnije! Kapa dolje Khabib a ako toliko zele tvoj pojas posalji im ga postom.

  • HanSolo 02.04.2020.

    Usrao se mustafa.

  • 159 02.04.2020.

    Ne razumijem ove minuse na komentare da se khabib usro jer evo treci put otkazuje iz neopravdanog razloga..... Sad ce bit komentara da da i Ferguson je otkazo dva put... Je istina je otkazo je dva put ali zbog kojih razloga on a zbog kojih khabib... Tako da mislim da on zna da mu je jedina i ozbiljna prijetnja Ferguson a ne zeli si ugrozit skor od 0 poraza...

Komentiraj...
Vidi sve komentare