Obavijesti

Sport

Komentari 20

Khabib ipak otkazuje?! 'Svi su kod kuće, ja da se idem boriti?'

Khabib ipak otkazuje?! 'Svi su kod kuće, ja da se idem boriti?'
1

UFC 249 trebao bi se održati unatoč pandemiji korona virusa, ali izgleda da bi mogao ostati bez glavne borbe. Prvak u lakoj kategoriji Khabib Nurmagomedov (31) javio se nakon dugo vremena s 'čudnom porukom'

VIDEO

A možda im jednostavno nije suđeno? Borba između Khabiba Nurmagomedova (31) i Tonyja Fergusona (36) i po peti put bi mogla biti odgođena. Tako bi Khabib poveo sa 3-2 u otkazivanju ovog dugo iščekivanog meča. Rusija je zabranila letove u inozemstvo, a po prvi puta se javio i prvak nakon odlaska u Dagestan i to sa zabrinjavajućom porukom.

Khabiba poslali u Rusiju, White tvrdi: Imam lokaciju UFC-a 249
Khabiba poslali u Rusiju, White tvrdi: Imam lokaciju UFC-a 249

- Biti kod kuće u karanteni i čitati reakcije ljudi na moju borbu, čini se da bi cijeli svijet trebao biti u karanteni, vlade svih država, zvijezde diljem svijeta pozivaju ljude da ostanu kod kuće i slijedi sigurnosne upute kako bi se smanjilo širenje virusa, a Khabib je jedini koji je oslobođen svih obaveza i tu je da zastupa slobodnu volju i trenira i leti svijetom, sve radi borbe? - započeo je 'dagestanski orao na Instagram profilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Staying home in quarantine and reading the reaction of people to the situation around my fight, it turns out that the whole world should be in quarantine, governments of all countries, famous people around the world urge people to follow all safety requirements in order to limit the spread of the disease, to save people, and Khabib is the only one relieved of all obligations and must demonstrate free will and train flying around the world, for the sake of fight? - I understand everything and I’m definitely upset more than you to cancel the fight, probably like all others, I had many plans after the fight, but I can’t control it all. The greatest countries and the largest companies of our time are shocked by what is happening, every day the situation changes unpredictably. But Khabib still has to fight, is that what you saying? - Take care of yourself and put yourself in my shoes. - 📍 Сижу дома на карантине и читаю реакцию людей на ситуацию вокруг моего боя, получается весь мир должен сидеть на карантине, правительства всех стран и известные люди всего мира призывают людей соблюдать требования безопасности, чтоб ограничить распространение болезни ради спасения людей, а Хабиб, освобождён от всех обязательств и должен демонстрировать свободу воли и тренироваться летая по всему миру рискуя своей жизнью ради боя ? - Я все понимаю и точно не меньше вас расстроен отменой боя, наверно у меня , как и у всех других, было много планов после боя, но я не в силах контролировать все это. Сверх державы и крупнейшие компании нашего времени в шоке от того, что происходит, каждый день ситуация меняется непредсказуемо. Но Хабиб все равно должен драться, так получается? - Берегите себя и поставьте себя на мое место.

Objavu dijeli Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov)

- Sve razumijem i definitivno sam više uznemiran od vas što se tiče odgode borbe. Imao sam mnogo planova nakon borbe, ali to sad ne mogu kontrolirati. Najveće zemlje i najveće tvrtke našeg vremena su šokirane događanjima, svaki dan situacija se neočekivano mijenja. Ali Khabib bi se još uvijek trebao boriti, je li to ono što mislite? Pazite na sebe i stavite se u moje cipele - poručio je prvak lake kategorije. 

Je li ovo znak da Khabib u potpunosti odustaje od borbe? Moguće, ali dok nije službeno, reći ćemo da bi se borba još uvijek trebala održati 18. travnja. No, 'dagestanski orao' poslao je dosta jasnu poruku te je vjerojatno da će se borba između njega i Fergusona morati dogovoriti i po šesti put ili će Tony jednostavno ostati bez prilike da, kako bi on rekao, 'orlu slomi krila'.

Khabib ispao iz igre? UFC sada traži Tonyju novog protivnika
Khabib ispao iz igre? UFC sada traži Tonyju novog protivnika

Priliku su odmah dočekali Justin Gaethje (31) koji ne bi imao problema s tim što nije prošao trening kamp, a i 'BMF' organizacije Jorge Masvidal (35) rado bi obranio svoju titulu, a ako je moguće uzeo i Khabibovu. No, tko zna... Jedno je sigurno, Dana White je na velikim mukama jer bi mogao izgubiti glavnu borbu i tako jubilarni peti put razočarati fanove, a sve je bilo tako blizu... 

Pokretanje videa...

01:06
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"