To je to što me zanima!

Kjaer: 'Bilo je ovo nevjerojatno putovanje', Damsgaard: 'Stojim ovdje s prazninom u tijelu...'

Davali smo sve od sebe kroz cijelo natjecanje pa je jako razočaravajući osjećaj stajati ovdje bez ičega postignutog u ovoj utakmici, rekao je zasad jedini nogometaš koji je utrpao Engleskoj na ovom Euru
Vidi originalni članak

Prekrasna nogometna bajka, kao da ju je pisao Hans Christian Andersen, nažalost, je završila u polufinalu Eura. Momčad koja je osvojila srca nogometne javnosti već u prvom nastupu na ovom natjecanju ispala je od Engleske nakon produžetaka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

RIJEČ EKSPERTA 'Ljudi dragi, ovo nije bio penal. To je polufinale Eura i ovakve se stvari ne sude, neprihvatljivo!'

Danski kapetan i heroj Simon Kjaer svejedno je ponosan na sebe i suigrače te zahvalan navijačima na nevjerojatnom potpori.

- Mislim da ćemo se polako udaljavati od toga (op.a. rušenje Eriksena), počet ćemo primjećivati neke stvari. Teško nam je svima bilo, ali bilo je ovo nevjerojatno putovanje - rekao je stoper Milana pa dodao:

I DALJE NE VJERUJE Danski izbornik utučen: Jedno je izgubiti bitku, ali izgubiti ovako

- Postigli smo više nego čemu sam se ikada nadao. Ponosan sam, ali istovremeno razočaran što nismo otišli do finala.

Zabio je samo jedan gol, ali propustio tek sedam od ukupno 570 minuta koliko su Danci proveli na travnjaku. Martin Braithwaite je napadač, ali klasičan primjer onog koji je baš sve podredio momčadi.

- Nema sumnje da moramo nekako 'progutati' ovaj poraz, a onda ćemo napasti ponovno. Naravno da smo ponosni, ali smo i nevjerojatno razočarani jer smo stvarno osjećali da možemo još -  rekao je samouvjereno.

Najveća žal ostaje Danaca ostaje za tim prvim poluvremenom, odnosnom odlaskom na predah s prednošću. Mikkel Damsgaard je 'bombom' iz slobodnjaka doveo Dance u prednost u 30. minuti, ali nisu uspjeli izdržati niti 10 minuta. Bio je to prvi gol koja je Engleska primila na ovom Euru.

ENGLESKI MEDIJI Sterlingu progledali kroz prste, a Dudua 'razapeli' nakon Celtica

- Strašno sam razočaran. Stojim ovdje s prazninom u tijelu. Davali smo sve od sebe kroz cijelo natjecanje pa je jako razočaravajući osjećaj stajati ovdje bez ičega postignutog u ovoj utakmici - rekao je napadač Sampdorije kojeg je talijanski klub prije samo godinu dana platio sedam milijuna eura, a nakon ovakvih predstava na Euru, navodno je zainteresirana i Barcelona!

Idi na 24sata

Komentari 4

  • NIKE 08.07.2021.

    Vi ste slučajna momčad, bolje bi se cure iz 7.d. bunile na simulaciju pacova Sterlinga. Najgori Euro u povijesti.

  • walltter 08.07.2021.

    Nebitno je tko je bio bolji, tko je imao više šansi. Pobjeđuje uvijek onaj tko da više golova. Englezi su dali jedan gol više, ali je taj gol ČISTA KRAĐA i to uz pomoć VARA. Uvjerili smo se i u Hrvatskoj da je VAR dio lopovluka u nogometu. Ako je sudac na terenu lopov, a taj sudac ide u Var sobu, što smo dobili. A ovaj sudac na utakmici Danske u Var sobi je i do sada bio lopov na 5 utakmica. I mafijaška UEFA ga i dalje delegira. Boban i Čeferin, koji su dužnici poreza u svojim državama, vedre i oblače europski nogomet. Tragedija.

  • San Lorenzo 08.07.2021.

    Nije vas sram bilo slavit gol nakon nepostojeceg kornera protiv Ceske, nije vas bilo sram slavit gol iz slobodnjaka kojem je prethodio nepostojeci prekrsaj, pravda je srećom pobijedila na kraju, značajno bolja momčad je prošla. Sad jos nabit digiće koji su trebali ispast još od Austrije

Komentiraj...
Vidi sve komentare