To je to što me zanima!

Kladionice ovaj put uz Miočića: Blagi je favorit protiv Cormiera

Dugo se čekalo na potvrdu treće borbe Stipe Miočića (37) i Daniela Cormiera (41), a nakon što je datum zakazan za 15. kolovoza i kladionice su rekle svoje. Prošli put su vjerovale Cormieru, ali ovaj put su uz Stipu
Vidi originalni članak

Nema više odgađanja ili daljnjih dogovora, Francis Ngannou će morati još malo pričekati i pogledati i treću borbu između Stipe Miočića (37) i Daniela Cormiera (41) za vladara teške kategorije UFC-a. Još nije poznato na kojem će se mjestu održati borba, no nagađa se da će to biti Fight Island u Abu Dhabiju. Ipak, DC je ispunio svoj cilj i prije odlaska u mirovinu moći ili postati jedan od najvećih ili čvrsto stisnuti ruku Stipi.

DANA WHITE & UFC Fight Island! Miočić i Cormier za naslov se tuku kod Abu Dhabija

Kladionice su mu dva puta davale prednost, ali ovaj put su uz aktualnog prvaka. Vatrogasac iz Clevelanda blagi je favorit protiv DC-a prema nekim kladionicama, dok im neke daju jednake šanse sa koeficijentom od 1,85 na obojicu. No, ima i onih koje su marginu na Stipu postavile na 1,80 dok je koeficijent na bivšeg prvaka 2,05.

Podsjetimo, u prvoj je borbi favorit bio Stipe Miočić na kojeg je tečaj bio 1,40, dok je na DC-a bio 2.75. Tako su se oni koji su igrali na izazivača dobro razveselili, a u drugoj pak je borbi Cormier bio favorit s koeficijentom 1.70. Tad je na Miočićevu pobjedu koeficijent bio 2.40, ali opet je slavio 'underdog'.

JAVIO SE CORMIER Miočić objavio da je spreman i napravio zbrku: Ma gotov si!

Sad je Stipe favorit, a u prošle dvije borbe pobjeđivao je borac koji je prema kladionicama bio u podređenoj ulozi. Možda su ovaj put kladionice ipak pogodile sa stavljanjem manjeg koeficijenta, no bilo kako bilo ,sve ćemo saznati 15. kolovoza u trećem ogledu za apsolutnog vladara teške kategorije.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ivan575 11.06.2020.

    Uz svo duzno postovanje miocicu,ako se cormier odluci za borbu u parteru i hrvanje mislim da stipe ima male sanse za pobjedu,no hate samo misljenje LP.

  • Trump Jong Un 11.06.2020.

    Samo bez guranja prstiju u oči ovaj put !

Komentiraj...
Vidi sve komentare