Sport

Komentari 3

Fight Island! Miočić i Cormier za naslov se tuku kod Abu Dhabija

Fight Island! Miočić i Cormier za naslov se tuku kod Abu Dhabija

Otok Yas ispred Abu Dhabija je UFC-jev Fight Island. Potvrdio je to Dana White objavom na društvenim mrežama. Oktogon na plaži i već u srpnju imamo: četiri UFC večeri

Jako je lako moguće da će Stipe Miočić i Daniel Cormier svoju epsku trilogiju i meč za najboljeg na planeti zaokružiti na Yasu... Otoku borbe, UFC-jevom 'Fight Islandu' ispred Abu Dhabija!

POGLEDAJTE VIDEO: UFC FIGHT ISLAND

Šef UFC-a Dana White u utorak je preko svih svojih kanala na društvenim mrežama i službeno objavio: ideja rođena za vrijeme totalne stanke zbog pandemije korona virusa postaje stvarnost, sljedeći mjesec imat ćemo čak četiri UFC-događaja - 11., 15., 18. i 25. srpnja.

Kolega s ESPN-a, Ariel Helwani, treći čin predstave Miočić vs. Cormier najavio je za 15. kolovoza. Idealno za borbu koji cijeli svijet očekuje. Dotad će Whiteov 'Fight Island' već pustiti korijenje ispred emiratske prijestolnice.

White i UFC ozbiljno misle postati prva planetarna sportska priča sa dupkom punim tribinama nakon pandemije, a Stipe i Cormier će im sredinom kolovoza biti - glavni junaci spektakla koji čeka cijeli svijet!