To je to što me zanima!

Kohorta okrenula leđa Tomasu: Bolje dovoditi propale strance, nego da igraju naša djeca...

Osijek je u petak remizirao s Varaždinom (1-1), a u početnoj postavi "bijelo-plavih" zaigrala su tek četiri domaća igrača, od kojih je samo jedan eksponat osječke nogometne škole
Vidi originalni članak

Nezadovoljstvo Kohorte ljetnim prijelaznim rokom i općenito politikom kluba kulminiralo je petak, kada je Osijekova navijačka skupina u 20. minuti utakmice protiv Varaždina napustila Opus Arenu.

POGLEDAJTE SAŽETAK: Osijek - Varaždin (1-1)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Nakon utakmice su se oglasili na društvenim mrežama i javno obznanili da okreću leđa sportskom direktoru Ivici Kuleševiću i treneru Stjepanu Tomasu, kojeg su optužili da je izjavio da mu djeca kluba nisu potrebna te da na njih ne računa.

"Nakon dugo vremena pružanja šansi i šutnje grupa je odlučila izraziti svoje nezadovoljstvo radom uprave našega kluba. Naše povlačenje sa tribine i prekid navijanja u dvadesetoj minuti plod je vašega igranja sa našom svetinjom , došlo je vrijeme da vam kažemo DOSTA!

SAŽETAK S OPUS ARENE VIDEO Pogledajte kako je pukla obrana Osijeka i kako se Mierez snašao nakon gužve u petercu REAKCIJE S OPUS ARENE Tomas nakon novog kiksa: Neće u gol. To je psihološki problem

Mjesecima smo šutjeli i davali vam podršku koju s vašim smiješnim zalaganjem niste opravdali apsolutno ničime. Naše nezadovoljstvo posebno rezultira radom sportskoga direktora Ivice Kuleševića i trenera  Stjepana Tomasa koji je iz pouzdanih informacija izjavio da naša djeca klubu nisu potrebna i da na njih ne računa. Bolje je dovoditi propale strance koji pokušavaju oživjeti svoju karijeru i plaćati novinarske članke kako navijači truju atmosferu u klubu. Nama nije u cilju da naš klub kao danas ostane bez podrške i da navijačka tribina zjapi prazna ali nitko se s nama neće za*ebavati i smijati nam se u lice. Došlo je vrijeme da određeni ljudi spakiraju svoje kofere i od*ebu iz naše svetinje. Povratka natrag više nema i dajemo vam obećanje da ćemo u borbi za naš Osijek ispustiti zadnji atom snage i da ćemo mi sa našom borbom na kraju pobijediti", stoji u objavi Kohorte.

Podsjetimo, Osijek je u petak remizirao s Varaždinom (1-1), a u početnoj postavi "bijelo-plavih" zaigrala su tek četiri domaća igrača, od kojih je samo jedan eksponat osječke nogometne škole.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Mata10 23.09.2023.

    Nije to bolest samo Osijeka. Isto rade i Dinamo i Hajduk. Dovode neke poluigrače iz inozemstva koje plaćaju da sjede na klupi. I klunobi iz druge lige koji nemaju ambicija za prvu ligu dovode afrikance umjesto da pute njihovu djecu da igraju.

  • Prki600 23.09.2023.

    Nisu oni Tomasu okrenuli leđa nego Kuleševiću i Čoharu, oni su zaslužni za ovaj prijelazni rok.

  • dew2345 23.09.2023.

    kad oni sagrade stadion ko vlasnici opus arenu, onda će njihovo mišljenje biti važno

Komentiraj...
Vidi sve komentare