Obavijesti

Sport

Komentari 24

Tomas nakon novog kiksa: Neće u gol. To je psihološki problem

Tomas nakon novog kiksa: Neće u gol. To je psihološki problem

Nismo mi samo došli gledati ovaj prekrasni stadion nego smo došli igrati nogomet i tako je i bilo, posebno prvih pola sata kada smo zasluženo i vodili. Nas su pauze malo poremetile, kaže Mario Kovačević

VIDEO

Osijek je na otvaranju 9. kola HNL-a odigrao tek 1-1 na Opus Areni protiv Varaždina. 'Bijelo-plavi' su gubili veći dio utakmice pa se vratili u drugom poluvremenu, a osječka kriza produbila se na četiri utakmice koliko momčad Stjepana Tomasa ne zna za poraz.

POGLEDAJTE VIDEO: Osijek - Varaždin 1-1

Pokretanje videa...

OSIJEK vs VARAŽDIN 1:1 01:53

Pridodamo li tome i remi 1-1 u prijateljskoj utakmici tijekom reprezentativne pauze protiv Puskas Akademije, Osijek pet susreta nije pobijedio.

- Nisam zadovoljan jer smo izgubili dva boda. Osim lošeg ulaska u prvih 15 minuta, bili smo bolja momčad na terenu. Imali smo dominaciju, 40 puta smo bili u šesnaestercu, 17 udaraca, 14 kornera, trebali smo zabiti još koji gol. Ne mogu dečkima prigovoriti da nisu željeli pobjedu, ali nije nas htio gol. Može biti da je psihološki problem - rekao je strateg Osječana Stjepan Tomas.

Tomas ističe da je Osijek igrao dobro većinu vremena, no da je na njemu sva odgovornost.

- Četiri utakmice bez pobjede su rezultatska kriza, ali loše smo odigrali samo protiv Rijeke. Nedostaje nam ritma i tempa, s tim nisam zadovoljan jer smo prije reprezentativne stanke po tom pitanju izgledali puno bolje. Na meni je da ih vratim, ne bojim se toga, preuzet ću odgovornost.

Zagreb: Osijek gubio od Rudeša pa pobijedio rezultatom 4:3

- Utjecala je puno utakmica protiv Dinama. Imali smo sve na pladnju, trebali smo dobiti najmanje bod i sigurno da je to bio šok. Ni u Rijeci nismo bili pravi, ali danas ne mogu prigovoriti igračima. Stvarno smo željeli pobijediti, stvarali smo prilike, dominirali smo i kontrolirali, ali dogodi se i takav dan.

S druge strane, trener Varaždina mogao je biti zadovoljan.

- Na kraju sam zadovoljan. Nismo mi samo došli gledati ovaj prekrasni stadion nego smo došli igrati nogomet i tako je i bilo, posebno prvih pola sata kada smo zasluženo i vodili. Taj drugi gol, koliko sam čuo da su centimetri odlučivali. Nažalost, nije bio gol. Poslije toga Osijek je domaćinski pritiskao zadnjih 15 minuta prvog poluvremena i početak drugog i to ih je nagradilo. Uspjeli su izjednačiti. Nakon 70. minute kada smo mijenjali opet smo došli u igru. Mogu samo čestitati svojim igračima, dali smo sve od sebe i igračima Osijeka. Dobra utakmica je bila i na kraju je realan rezultat neriješeno - rekao je Mario Kovačević pa dodao:

-  Veseli me da igramo u kontinuitetu. Nas su malo pauze poremetile jer mi kad uđemo u ritam uvijek je bolje. Prva utakmica nam je uvijek najteža, kao što je bila zadnja protiv Istre.

Varaždin: Livaja se za 30. rođendan počastio asistencijom u 2:1 pobjedi Hajduka nad Varaždinom

Slijedi Gorica.

- Gorica je odlična ekipa i zadnja utakmica protiv Hajduka je pokazala da imaju dobre igrače i dobrog trenera tako da će biti zanimljiva utakmica kao i svaka u Ligi 10. Mi ih cijenimo i poštujemo, ali se nikoga ne bojimo. Pokušat ćemo nametnuti našu igru i dati sve od sebe. Igramo doma. I danas smo imali veliku podršku od naših navijača, dosta ih je došlo i vjerujem da će ih u subotu biti i još više.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku