To je to što me zanima!

Kramarić: Moj prijatelj Gnabry je čudo, odmah se to vidjelo...

Odmah je po dolasku u Bayern pokazao potencijal, a za minutažu se borio uz Robbena, Riberya, Müllera i Comana. Brzo se dokazao, iako je imao i nekih problema s ozljedama, ali ni izbliza kao Coman, priča Kramarić
Vidi originalni članak

Nimalo me ne iznenađuju ovakve igre Gnabryja, prava je klasa, drago mi je da sad to pokazuje i u Ligi prvaka, rekao nam je Andrej Kramarić.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Serge Gnabry (24) postao je junak dana u Ligi prvaka kada je s dva gola za Bayern torpedirao Chelsea u Londonu 3-0 u prvoj utakmici osmine finala.

- Odlično smo surađivali u Hoffenheimu, odmah se vidjelo da je pravi igrač i da može postati zvijezda. Prijatelji smo - rekao je Krama i nastavio:

- Odmah je po dolasku u Bayern pokazao potencijal, a za minutažu se borio uz Robbena, Riberyja, Müllera i Comana. Brzo se dokazao, iako je imao i nekih problema s ozljedama, ali ni izbliza kao Coman, koji je praktički ozlijeđen cijelo vrijeme. Gnabry je pun samopouzdanja, već je jedan od najboljih igrača Njemačke, a bit će još puno bolji.

FORMULA ZA USPJEH Bavarci uživali u viskiju prije Chelseaja! Otkrio ih - Bon Jovi

Serge ne dolazi iz sportske obitelji.

- Htio sam biti sprinter, nogomet sam igrao da ispucam energiju, dok me nije pozvao Stuttgart. Sa 16 me htio Arsenal, to se ne odbija, u pet godina puno sam naučio, ali nije mi Engleska bila suđena - priča Gnabry.

PRIČA SERGEA GNABRYJA Sanjao je da pobjeđuje Bolta, a Londončanima uvalio 6 komada

Werder ga je kupio za pet milijuna eura, pa 2017. Bayern za osam milijuna. U Englesku se vratio da Tottenhamu utrpa četiri, a Chelseaju dva komada.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 4

  • luka_cro 27.02.2020.

    I Krami je vrijeme da predje u novi, jaci klub. Dosta je vremena u tom Hoffenheimu proveo. Kao Gnabry je i on igrac za klubove poput Bayerna. Nemas sto vise traziti u sadasnjoj momcadi, nema tude napredka.

  • vidum 27.02.2020.

    Članak o Gnabryju, "komentari" o seksanju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare