Sport

Komentari 6

Bavarci uživali u viskiju prije Chelseaja! Otkrio ih - Bon Jovi

Bavarci uživali u viskiju prije Chelseaja! Otkrio ih - Bon Jovi

Gledao sam svoja posla u baru, a zatim se pojavila kompletna ekipa. Bilo je to preksinoć. Momci iz Bayerna su pili viski i dobro su se proveli, rekao je pjevač Jon Bon Jovi...

Čini se da su nogometaši Bayern Münchena pronašli novu formulu za pobjedu! Bavarci su razbili Chelsea 3-0 na Stamford Bridgeu u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. I to nakon što su noć prije uživali u - viskiju!

Lewandowski, Muller, Gnabry kao da su istraživali malo po internetu i nabasali na momčad Veleža iz 1980. godine. Bila je to družina koja je voljela popiti, ali zato su bili fantastični na travnjaku. Pitajte uostalom Dinamo, izgubili su od njih 9-2. U to vrijeme nogometaši nisu bili toliko posvećeni nogometu, a izlasci su bili sastavni dio njihovih života.

Bavarci su poslušali taj savjet i dan prije utakmice počastili su se londonskim viskijem. A otkucao ih je poznati pjevač Jon Bon Jovi. 

- Gledao sam svoja posla u baru, a zatim se pojavila kompletna ekipa. Bilo je to preksinoć. Momci iz Bayerna su pili viski i dobro su se proveli, a zatim su izašli na teren i razbili Chelsea. Uvalit ću ih u nevolju zbog ovog haha - rekao je poznati pjevač. 

Alkohol kao da im je pomogao da saberu misli pa su na kraju izašli na travnjak Stamford Bridgea i razbili Chelsea 3-0. Formula za uspje? Viski i pobjeda je tu...

Najčitaniji članci