To je to što me zanima!

Kreće ludi mjesec za zagrebaše, prvi im stiže nesuđeni izbornik

Tatran Prešov je ozbiljna momčad koju vodi naš izvrsni trener Slavko Goluža i ni u jednom trenutku se ne smijemo opustiti, pogotovo jer su oni zadnju utakmicu dobili s 18 razlike, rekao je Šola
Vidi originalni članak

Pred rukometašima Prvog plinarskog društva Zagreb nova je sezona SEHA Gazprom lige, koju otvaraju danas utakmicom protiv Tatran Prešova od 20.30, a trener Vlado Šola očekuje pozitivan rezultat, iako se radi o ozbiljnoj momčadi koju vodi njegov bivši suigrač i suradnik u stožeru reprezentacije Slavko Goluža, nedavni kandidat za nasljednika Line Červara na klupi reprezentacije.

- Željno iščekujemo utakmicu s Tatranom, koju gledamo kao novi početak za nas. Nadam se najboljem mogućem rezultatu u ovom prvom tjednu natjecanja gdje imamo utakmice SEHA lige s Tatranom i Eurofarmom, a onda 9. veljače zaostalu utakmicu Lige prvaka protiv Celja. Tatran Prešov je ozbiljna momčad, koju vodi naš izvrsni trener Slavko Goluža i ni u jednom trenutku se ne smijemo opustiti, pogotovo jer su oni zadnju utakmicu dobili s 18 razlike, što znači da su u dobroj formi - rekao je Šola.

STIŽE CELJE Zagreb pred imperativom protiv najvećih rivala: Moramo dobiti!

- Mi moramo, odnosno svaki pojedinac mora, odigrati utakmicu maksimalno. Ali i cijeli kolektiv mora dati angažman sto posto jer će nas ta utakmica vjerojatno odrediti u narednom periodu - dodao je.

Prošla sezona SEHA lige se zbog epidemiološke situacije okončala tek u rujnu 2020. godine, a PPD Zagreb je zauzeo 4. mjesto.

- Nakon mog dolaska imali smo samo utakmice Lige prvaka, koje su rezultirale porazima, i veselio sam se siječnju kako bih s momčadi odradio cijele i potpune pripreme. Nažalost, nismo to mogli odraditi na planiran način zbog mnogih ozljeda tako da sam morao reducirati plan priprema i program rada. Odigrali smo nekoliko pripremnih utakmica s polovičnim uspjehom. Ali, evo, pokazalo se da nam forma raste. Uspjeli smo se i relativno kompletirati zadnjih tjedan dana - osvrnuo se Šola na pripreme.

Kapetan David Mandić također smatra da u utakmicu protiv Tatrana ne smiju ući opušteno te da je vrijeme da PPD Zagreb počne pobjeđivati. 

- Tatran Prešov smo analizirali i ne smijemo opušteno ući u utakmicu jer su oni jako dobra ekipa, koja je slavila u zadnjoj utakmici njihove domaće lige sa čak 18 golova razlike. Poznajemo ih jako dobro, ali ako dobro odigramo obranu, kao i protiv Nexea u Našicama, neće biti problema. Očekuje nas važna utakmica da vratimo samopouzdanje i mislim da je krajnje vrijeme da počnemo pobjeđivati, to je najbitnije - rekao je Mandić. 

POVRATAK U HRVATSKU Transfer 'bomba' sa SP-a: Ivan Čupić iz Vardara u PPD Zagreb!

- Napokon smo svi na okupu, neki su bili ozlijeđeni, a sad se i oni vraćaju, tako da spremno očekujemo ovaj mjesec koji je stvarno prepun utakmica. U zadnjoj prijateljskoj utakmici protiv Nexea smo pokazali dobru igru te zasluženo pobijedili. Tako da pozitivno gledamo na utakmice koje dolaze, uključujući i ovu prvu, u utorak protiv Tatrana. Ekipa je to koja zna biti neugodna, ali mislim da smo ih dobro proučili i dobro smo odradili video analize tako da vjerujem da ne bi trebalo biti nekih većih problema i trebali bismo upisati prve bodove u SEHA ligi ove godine - nadovezao se Matej Hrstić.

Rukometaše PPD Zagreba čeka izazovan i dinamičan period koji od 2. veljače do 3. ožujka donosi deset utakmica Lige prvaka i SEHA Gazprom lige. 

Nakon utakmice protiv Tatrana, čeka ih Eurofarm Pelister 6. veljače, a sljedeća utakmica u SEHA Gazprom ligi je na rasporedu 28. veljače kada gostuju kod Metaloplastike.

NIŽU SE PORAZI Šola nakon -18 i i rekordnih 45 golova: Na dobrom smo putu...

Što se tiče Lige prvaka, zaostalu utakmicu protiv Celja u gostima PPD Zagreb igra 9. veljače, a već dva dana kasnije dočekuje Barcelonu. Protiv Nantesa PPD Zagreb kod kuće igra 14. veljače, a gostuje kod njih 23. veljače. Prije toga, 18. veljače, gostuje kod Aalborga, a 25. veljače dočekuje Veszprem. PPD Zagreb ovo dinamično razdoblje završava 3. ožujka kada putuje u goste kod Kiela. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 02.02.2021.

    Trofqzni rukometni klub Zagreb.

  • cicinakitu 02.02.2021.

    Sudar titana (mislim na trenere🤡)

Komentiraj...
Vidi sve komentare