Obavijesti

Sport

Komentari 3

Kreće ludi mjesec za zagrebaše, prvi im stiže nesuđeni izbornik

Kreće ludi mjesec za zagrebaše, prvi im stiže nesuđeni izbornik

Tatran Prešov je ozbiljna momčad koju vodi naš izvrsni trener Slavko Goluža i ni u jednom trenutku se ne smijemo opustiti, pogotovo jer su oni zadnju utakmicu dobili s 18 razlike, rekao je Šola

VIDEO

Pred rukometašima Prvog plinarskog društva Zagreb nova je sezona SEHA Gazprom lige, koju otvaraju danas utakmicom protiv Tatran Prešova od 20.30, a trener Vlado Šola očekuje pozitivan rezultat, iako se radi o ozbiljnoj momčadi koju vodi njegov bivši suigrač i suradnik u stožeru reprezentacije Slavko Goluža, nedavni kandidat za nasljednika Line Červara na klupi reprezentacije.

- Željno iščekujemo utakmicu s Tatranom, koju gledamo kao novi početak za nas. Nadam se najboljem mogućem rezultatu u ovom prvom tjednu natjecanja gdje imamo utakmice SEHA lige s Tatranom i Eurofarmom, a onda 9. veljače zaostalu utakmicu Lige prvaka protiv Celja. Tatran Prešov je ozbiljna momčad, koju vodi naš izvrsni trener Slavko Goluža i ni u jednom trenutku se ne smijemo opustiti, pogotovo jer su oni zadnju utakmicu dobili s 18 razlike, što znači da su u dobroj formi - rekao je Šola.

Zagreb pred imperativom protiv najvećih rivala: Moramo dobiti!
Zagreb pred imperativom protiv najvećih rivala: Moramo dobiti!

- Mi moramo, odnosno svaki pojedinac mora, odigrati utakmicu maksimalno. Ali i cijeli kolektiv mora dati angažman sto posto jer će nas ta utakmica vjerojatno odrediti u narednom periodu - dodao je.

Zagreb: Rukometaši PPD Zagreb protiv HC Motor u utakmici Lige prvaka

Prošla sezona SEHA lige se zbog epidemiološke situacije okončala tek u rujnu 2020. godine, a PPD Zagreb je zauzeo 4. mjesto.

- Nakon mog dolaska imali smo samo utakmice Lige prvaka, koje su rezultirale porazima, i veselio sam se siječnju kako bih s momčadi odradio cijele i potpune pripreme. Nažalost, nismo to mogli odraditi na planiran način zbog mnogih ozljeda tako da sam morao reducirati plan priprema i program rada. Odigrali smo nekoliko pripremnih utakmica s polovičnim uspjehom. Ali, evo, pokazalo se da nam forma raste. Uspjeli smo se i relativno kompletirati zadnjih tjedan dana - osvrnuo se Šola na pripreme.

Kapetan David Mandić također smatra da u utakmicu protiv Tatrana ne smiju ući opušteno te da je vrijeme da PPD Zagreb počne pobjeđivati. 

- Tatran Prešov smo analizirali i ne smijemo opušteno ući u utakmicu jer su oni jako dobra ekipa, koja je slavila u zadnjoj utakmici njihove domaće lige sa čak 18 golova razlike. Poznajemo ih jako dobro, ali ako dobro odigramo obranu, kao i protiv Nexea u Našicama, neće biti problema. Očekuje nas važna utakmica da vratimo samopouzdanje i mislim da je krajnje vrijeme da počnemo pobjeđivati, to je najbitnije - rekao je Mandić. 

Transfer 'bomba' sa SP-a: Ivan Čupić iz Vardara u PPD Zagreb!
Transfer 'bomba' sa SP-a: Ivan Čupić iz Vardara u PPD Zagreb!

- Napokon smo svi na okupu, neki su bili ozlijeđeni, a sad se i oni vraćaju, tako da spremno očekujemo ovaj mjesec koji je stvarno prepun utakmica. U zadnjoj prijateljskoj utakmici protiv Nexea smo pokazali dobru igru te zasluženo pobijedili. Tako da pozitivno gledamo na utakmice koje dolaze, uključujući i ovu prvu, u utorak protiv Tatrana. Ekipa je to koja zna biti neugodna, ali mislim da smo ih dobro proučili i dobro smo odradili video analize tako da vjerujem da ne bi trebalo biti nekih većih problema i trebali bismo upisati prve bodove u SEHA ligi ove godine - nadovezao se Matej Hrstić.

Rukometaše PPD Zagreba čeka izazovan i dinamičan period koji od 2. veljače do 3. ožujka donosi deset utakmica Lige prvaka i SEHA Gazprom lige. 

Nakon utakmice protiv Tatrana, čeka ih Eurofarm Pelister 6. veljače, a sljedeća utakmica u SEHA Gazprom ligi je na rasporedu 28. veljače kada gostuju kod Metaloplastike.

Šola nakon -18 i i rekordnih 45 golova: Na dobrom smo putu...
Šola nakon -18 i i rekordnih 45 golova: Na dobrom smo putu...

Što se tiče Lige prvaka, zaostalu utakmicu protiv Celja u gostima PPD Zagreb igra 9. veljače, a već dva dana kasnije dočekuje Barcelonu. Protiv Nantesa PPD Zagreb kod kuće igra 14. veljače, a gostuje kod njih 23. veljače. Prije toga, 18. veljače, gostuje kod Aalborga, a 25. veljače dočekuje Veszprem. PPD Zagreb ovo dinamično razdoblje završava 3. ožujka kada putuje u goste kod Kiela. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja