To je to što me zanima!

Lillard u debiju oborio klupski rekord, LeBron i Durant susreli se na parketu nakon pet godina

Čudesni Lillard utrpao je 39 koševa u prvoj utakmici za Milwaukee. Isto toliko ubacio je Kevin Durant u porazu Phoenixa od LA Lakersa
Vidi originalni članak

U noći s četvrtka na petak odigrane su dvije utakmice u NBA ligi. Milwaukee je na svom terenu slavio protiv Philadelphije 118-117, dok su Lakersi također kod kuće pobijedili Phoenix 100-95.

Za Buckse je debitirao Damian Lillard koji je utrpao ukupno 39 koševa te tako oborio klupski rekord po broju koševa u debitantskom nastupu, koji je do sinoć držao Terry Cummings (1984. ubacio 34 koša). 

Domaćin je u drugoj četvrtini imao +19 (57-38), a gosti su se uspjeli vratiti u zadnjoj četvrtini te čak doći i do vodstva +8 (102-94), no Bucksi su se uspjeli oporaviti i doći do prve pobjede u sezoni.

Giannis Antetokounmpo je dodao 23 koša uz 13 skokova, dok je pobjednička momčad imala čak četiri igrača s 20+ koševa. Maxey je ubacio 31 koš, dok je čudesni Kelly Oubre s klupe dodao 27 pogodivši devet od 11 šuteva iz igre (trica: 5/6). Joel Embiid završio je susret s 24 koša, sedam skokova i šest asistencija.

VIDEO: DOBAR START ŠIŠIJA Krenuo NBA: Pogledajte sjajne poteze Šarića u debiju! Nikola Jokić startao 'triple doubleom' PREDSTAVLJAMO ISTOK NBA-a Bucksi s Lillardom i Giannisom žele revanš, Miami traži novo čudo, a Babo predvodi 'klince'

Susret Lakersa i Sunsa bio je ujedno i prvi susret LeBrona Jamesa i Kevina Duranta od 2018., a slavio je onaj onaj iskusniji...

Premda je Durant ubacio 39 koševa, Phoenix je poražen u Crypto Areni u Los Angelesu. Lakersi su imali dvojicu raspoloženih - Anthonyja Davis koji je ubacio 30, te LeBrona koji je bio blizu triple-double učinka (21 koš, osam skokova, devet asistencija), dok se u gostujućem sastavu itekako osjetio izostanak najveće zvijezde Devina Bookera koji je propustio susret zbog ozljede stopala.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare