To je to što me zanima!

Livaković nakon 24 godine skinuo rekord Dražena Ladića

Dinamova jedinica još uvijek nije primila gol u ovoj sezoni, svoj je niz nastavila i protiv Saburtala te tako nakon 24 godine prestigao Dražena Ladića i stigao Franju Glasera
Vidi originalni članak

54 minute trebalo je proteći na Maksimiru, a da se ne zatrese Dinamova mreža kako bi Dominik Livaković skinuo 24 godine star rekord Dražena Ladića.

PRVA UTAKMICA U UTORAK Ferencvaroš prošao Maltežane: Evo tko sve prijeti Dinamu...

Naime, uoči dvoboja Dinama i Saburtalo Livaković nije primio pogodak u sve četiri natjecateljske utakmice ove sezone u kojima je branio, a što se nije dogodilo nijednom Dinamovu vrataru još od spomenutog legendarnog Ladića.

Moraš biti pravi

Hrvatski reprezentativac s 450 odrađenih minuta bez primljenog gola izjednačio se s Franjom Glaserom.

- Uvijek je posebna stvar biti dio klupske povijesti, pogotovo kada je riječ o Dinamu u kojem su unazad desetak godina srušeni veliki rekordi. Ali, iskreno, ja se isključim iz takvih misli i uoči utakmica sam usredotočen jedino na ono što me čeka u tih 90 minuta. Posao vratara je specifičan, pogotovo kada si na golu Dinama. Malo je prilika, ali moraš biti pravi u takvim situacijama - rekao je nedavno Livaković.

DANI OLMO: Novi ugovor? Vidjet ćemo, ali vrijeme je za neki korak dalje...

Zanimljiv je podatak kako Dinamova obrana još nije kapitulirala, a Bjelica nijednom nije koristio udarni stoperski par (Dilaver - Theophile) pa ni "programiranog" lijevog beka - Francoisa Moubandjea. A za vjerovati je kako će Dinamo s njima biti još bolji i još čvršći.

ZADOVOLJNI TRENER Bjelica priznao: Zeznuli su me! A Olmo je u glavi kao beton...

Idi na 24sata

Komentari 23

  • chadjohn 31.07.2019.

    Baš me zanima kakav bi rezultat bio u ovom trenutku između Real M i našeg Dinama!!

  • Exterminator 31.07.2019.

    Ćiro je za njega rekao još prije 5 godina da će biti novi Beara !

  • ivb13 31.07.2019.

    Ajd da je i to došlo da se svi slažemo po komentarima hehe Liva je jak u glavi, koncentriran je i vidi se skroman, pristojna dečko tak da vjerujem da ce uspjeti

Komentiraj...
Vidi sve komentare