To je to što me zanima!

Gdje gledati Hrvatska - Egipat: Pola dvorane bit će za 'kauboje'

Dva dana nakon početka SP-a, vrijeme je da na parket istrče i hrvatski rukometaši. I to odmah u najtežem ogledu u skupini protiv Egipta s kojim će se 'kauboji' kraj SAD-a i Maroka boriti za prvo mjestu u skupini
Vidi originalni članak

Hrvatska rukometna reprezentacija svoj će put na Svjetskom prvenstvu u Švedskoj i Poljskoj otvoriti protiv rivala za prvo mjesto u skupini, reprezentacije Egipta. Da, u najavi ovog SP-a mnogo smo puta čuli što nam je dosad bilo nemoguće, da su Egipćani momčad s kojom ćemo biti u egalu. 

ZANIMLJIVOSTI O IGRAČIMA Matematičar, karatist, inženjer strojarstva, rođeni Bečanin: Upoznajte 19 'kauboja' za SP

- Reprezentacija koja ima širok kadar, dobru obranu 6-0 iz koje vuku u leđa dosta dobro. Lijevi vanjski donose jako puno odluka, od njih sve sve počinje i tu se trebamo koncentrirati. Lijevi i srednji vanjski, pivot su napadačke role oko kojih se sve vrti. Naša je obrana spremna, pripremili smo se na pojedinačne i kolektivne karakteristike. Ozbiljna reprezentacija, organizirana u fazi obrane, tranzicijama u napadu. Respektiramo ih maksimalno, ali svjesni smo svojih kvaliteta - rekao je izbornik Horvat o protivniku.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Spominje se kako će u Švedskoj biti oko 4000 hrvatskih navijača, što je više od polovice kapaciteta dvorane Husqvarna Garden, pa podrške s tribina sigurno neće nedostajati.

- U Švedskoj ima dosta naših navijača, to nas veseli, to nam daje snagu i dodatno nas mobilizira. Već smo naglasili 100 puta da je reprezentacija ovisna o navijačima. Pozivamo ih da nas podrže u što većem broju, to nam puno znači.

HRVATI OTVARAJU SP Egipćani su opasni, Horvat i Musa upozoravaju na isto: Ma pogledajte otkud im stižu igrači

'Kauboji' su prema kladionicama ipak mali favoriti u ovome ogledu pa je tako na pobjedu Hrvatske koeficijent 2.00, dok je na pobjedu Egipta koeficijent 2.30. Bit će to susret koji će pokazati koja će momčad s prvo mjesta ići u nastavak natjecanja i gotovo sigurno prenositi sve bodove. Susret je na rasporedu u 20 sati i 30 minuta uz prijenos na RTL-u.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • mir u remetincu 14.01.2023.

    dubok potok za nas.

  • Steve01 14.01.2023.

    Veli baš ste lijepo ispali 😂🤣🤣🤣🤣🤣

  • josip204 13.01.2023.

    Vise ne gledam

Komentiraj...
Vidi sve komentare