To je to što me zanima!

'Ma i Guardioli ne bi bilo lako u Dinamu naslijediti Nenu Bjelicu'

Jovićević stavlja mlade dečke u igru i to je dobro. Treba vremena da se dečki naviknu na njegove ideje, ali ni Pepu Guardioli ne bi bilo lako naslijediti Bjelicu u Dinamu, kaže bivši igrač 'modrih' i Rijeke
Vidi originalni članak

Jasmin Agić, trener juniora Lokomotive i bivši igrač Dinama i Rijeke odmara se u svojoj Opatiji dok čeka početak klupskih obaveza. Do tada će, uz morske radosti, vjerojatno 'prošetati' i do Rujevice na derbi Dinama i Rijeke, dvije momčadi koje prati epitet 'najjačih' u ligi, a poslije 'korona-pauze' to sigurno nisu pokazali.

- Prije korone Rijeka je igrala dobro, ali poslije stanke kao da  ime je borba za drugo mjesto postala prevelik pritisak, ali dobro, nije ni Dinamo u nekoj bajnoj formi - prokomentirao je Agić za Večernji list pa najavio sraz koji na stadionu Rijeke kreće u 21:05:

- Utakmica bi mogla biti zanimljiva. Riječ je o dvije momčadi koje su prije stanke briljirale, a u toj stanci su obje prolazile neke svoje situacije - kaže i pojašnjava:

BJELICA O NASLOVU PRVAKA 'Ne bih došao na proslavu ni da su me zvali, medalju prihvaćam'

- Nije nevažno što je Dinamo ostao bez Olma, a onda i trenera. Treba pričekati da se stvari poslože, ali vidimo da Dinamo rotira puno igrača. Jovićević daje priliku mladim igračima i mislim da je to dobro  jer imaju komotnu situaciju u prvenstvu, već su prvaci. Treba vremena da se igrači priviknu na njegove zahtjeve, a nikome ne bi  bilo lako naslijediti Bjelicu u Dinamu pa i da dođe sam Pep Guardiola - kaže Agić.

BORBA ZA 2. MJESTO Lokomotiva je favorit, ali svi još s pravom sanjaju Ligu prvaka...

- Rijeci je ovo bitna utakmica, Dinamo je ovdje znao loše proći, a oni bi mogli ući u finiš prvenstva u boljem psihološkom stanju - govori bivši HNL-ovac koji je isto nesiguran oko toga tko će biti iza Dinama na tablici:

DERBI MOMČADI U KRIZI Jovićević obećao: U Rijeci ćete vidjeti energični, muški Dinamo

- Volio bih da to bude Lokomotiva jer je to sada moj klub, a i dečki igraju lijep nogomet, užitak ih je gledati. Svi ih hvale s pravom, a trener Tomić je to sjajno posložio - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 05.07.2020.

    ako si ti mogao igrati u dinamu onda mogu i ja.

  • NE MOGU SE SJETITI NICEG KONSTRUKTIVNOG 05.07.2020.

    wow

  • Blue Star 05.07.2020.

    Diplomatski i odmjereno, ipak mu je tast Juričić alfa i omega Rijeke

Komentiraj...
Vidi sve komentare