To je to što me zanima!

Majera želi Krasnodar, Hajro na meti Ferencvarosa i Hannovera?

Sigali je ostavio odličan dojam u Hrvatskoj, za njega postoji interes Dinama. No, on je nezamjenjiv član naše momčadi, te ne postoji mogućnost da nas napusti, kaže sportski direktor Racinga Diego Milito
Vidi originalni članak

Dinamo je počeo s pripremama za novu sezonu, no igrački kadar 'modrih' za sada je prevelik. I tu će sljedećih dana biti puno odlazaka, pogotov jer u Maksimiru još očekuju dolaske Lirima Kastratija i Kristijana Jakića iz Lokomotive. Ne i kapetana 'plavo-bijelih' Frana Karačića koji bi do daljnjega trebao ostati na posudbi u Lokomotivi.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Među imena kojih bi se u Dinamo željeli 'riješiti' su Lovro Majer i Izet Hajrović, a za njih bi vrlo brzo mogle stići i prve ponude. Lovro Majer se u dvije sezone nije nametnuo u redovima hrvatskog prvaka, a u Dinamu na njemu ne žele izgubiti novac. Već danima se piše o njegovoj posudbi u engleski Birmingham, a ta je priča sada malo zapela jer je engelski drugoligaš posljednjih dana promijenio trenera.

FELJTON: 30. SEZONA HNL-A Prva HNL 95/96.: Hajdukovci u drami pomogli Croatiji da uzme naslov, a varteksovci u suzama

Umjesto Španjolca Pepa Cloteta, na klupu Birminghama stigao je njegov sunarodnjak Aitor Karanka, koji se tek upoznaje s cjelokupnim stanjem oko kluba. No, čelnici Birminghama već dulje vrijeme žele Majera, pa bi se ta priča brzo mogla nastaviti. No, Majera žele i u Rusiji. Čelnici Krasnodara, trećeplasirane momčadi lige iz prošle sezone, žele Dinamovog kreativca, kojeg vide kao veliko pojačanje u kvalifikacijama za Ligu prvaka. 

Dinamo bi uskoro mogao napustiti i Izet Hajrović koji je u Maksimiru postao 'višak'. Krilni nogometaš i dalje nema službenih ponuda, ali čini se kako bi one već sljedećih dana mogle stići u Maksimir. Za Hajrovića su zainteresirani Ferencvaros i Hannover. Ferencvaros je prvak Mađarske koji ovoga ljeta pojačanja traži u HNL-u, Mađari su već doveli Myrta Uzunija i Roka Baturina, a sada žele i Hajrovića.

PRVI TRENING DINAMA Nova lica Menalo i Andrić, a svi mladi idu s juniorima u Nyon...

No, bosanskohercegovačkog nogometaša želi i Hannover. Njemački drugoligaš nije uspio, u netom završnoj sezoni, osigurati povratak u Bundesligu, a to će im primarni cilj biti i u novoj sezoni. A čelnici Hannovera vjeruju kako bi im u tome mogao pomoći i Hajrović. Dinamo još nije dobio službene ponude za Majera i Hajrovića, ali postoje naznake da će i one uskoro stići u Maksimir.

A Dinamo je dobio i posljednju odbijenicu za Leonarda Sigalija, koji će tako ostati u Racingu. Zagrepčani već dulje vrijeme žele povratak svog bivšeg igrača, no o toj se priči po prvi puta za argentinske medije oglasio i sportski direktor Racinga Diego Milito. Da, isti onaj Diego Milito koji je 2010. godine odveo milanski Inter do Lige prvaka zabivši u velikom finalu (2-0) protiv Bayerna dva gola.

DRAMA OKO JUNIORA Ne samo da ga je HNS odbio, Hajduk još mora platiti Dinamu!

- Leonardo Sigali je ostavio odličan dojam u Hrvatskoj, za njega uvijek postoji interes iz Dinama. No, on je nezamjenjiv član naše momčadi, sretan je u Racingu, te ne postoji nikakva mogućnost da nas napusti ovoga ljeta - jasan je Diego Milito.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Dmd_2 02.08.2020.

    Mayer je zadnji igrac koga bi trebalo prodavati! On je novi Modric, ako bude kvalitetno radio

  • NEMAK 01.08.2020.

    Krasnodar Rora

  • danec 01.08.2020.

    Riješavamo se igrača sa karakterom, koji znaju igrati ali nisu pod tatinom agencijom. Pa nema ni pranja love. MCOIS

Komentiraj...
Vidi sve komentare