To je to što me zanima!

Mamić je nabrojio koga je htio dovesti: Pjaca me molio da se vrati. Čačić se skoro ispovraćao!

Antolić ismijava moj prijedlog oko Kačavende. Kad on bude jedan od najboljih igrača u Europi, onda ćemo vidjeti, kazao je Mamić...
Vidi originalni članak

Prošlog ljeta puno se pričalo o povratku Marka Pjace u Dinamo, no na kraju se transfer nije realizirao. Zdravko Mamić otkrio je zašto, a dotaknuo se i mladog hrvatskog reprezentativca koji se vraća od ozljede, Lukasa Kačavende

- Marko Pjaca je mene nazvao i molio da se vrati u Dinamo i oživi svoju karijeru. Čačić se na to skoro ispovraćao - kazao je Mamić pa nastavio:

IZ MOSTARA Bjegunac Zdravko Mamić urlao i vrijeđao: Antoliću, izdajniče! Dinamo će postati GNK policijski

- Dinamo i Uprava u kojoj je Antolić, htjeli su platiti pet milijuna eura za Kačavendu. Lokomotiva ga nije htjela pustiti u Dinamo, ali ni u Genou za 8,5 milijuna eura. Ja sam predložio Dinamu da se dogovori za tri milijuna eura jer se ozlijedio. Antolić ismijava moj prijedlog oko Kačavende. Kad on bude jedan od najboljih igrača u Europi, onda ćemo vidjeti. 

Nahvalio je i Diona Drenu Belju, Adriana Leona Barišića i mladog švicarskog reprezentativca Bećira Omeragića. Da se njega pitalo, tvrdi, svi bi skupa s Josipom Brekalom završili u Dinamu.

MAMIĆEVA PALJBA PO TRENERU 'Čačić ima plaću milijun eura, a htio se riješiti Oršića! Da sam u Zagrebu, nabio bih ga kopitom!' PRESICA U MOSTARU Mamić: Nisam dao Oršića za 10 mil. eura jer Dinamo ne bi bio prvi, a oni su ga prodali za 5,75

- Da sam ja u klubu, Josip Brekalo bi bio već u Dinamu. Ima mogućnost da dođe u Dinamo kao besplatan igrač. Čačić nema želje ni energije da ga dovede Brekala. Otac i agent Brekala bili su u Dinamu, a tamo nije bio Čačić, nije ga imao tko primiti. Čačić je rekao da on neće doći. Nije ga vidio, on živi u svom svijetu. On je samo fokusiran na svoje produljenje ugovora - kazao je pa dodao:

- Upozoravam već neko vrijeme da dovedu Omeragića, koji vrijedi šest milijuna eura. Ali Čačiću i Antoliću to ništa ne znači. Čačić govori da ga ne zanimaju Theophile i Dilaver, Josip Šutalo je na izlaznim vratima. Pitao sam ih tko će onda igrati. Predlagao sam im Barišića i Omeragića. Vidjet ćete kakav će taj Barišić biti igrač. Već je sad strašan. Prije tri mjeseca razgovarao sam s predstavnicima Osijeka o Belji. Htio sam ga u Dinamu. On je neslućeni talent, vrijedit će milijardu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • NU 19.01.2023.

    A Gabriela Rukavinu u Dragovoljac?Ispustiste i to...

  • Xyster 19.01.2023.

    Da, ti si prodao Modrića koji je kasnije osvojio zlatnu loptu za 20. Oršić ima 30 godina, veliku plaću za HNL priliku i htio je otići u Premier Ligu. Svako krilo sa 30 godina je u padu. Dalje, Brekalo? To onaj koji je trebao biti novi Hazard, pa izigrao Dinamo i otišao za sitne pare i sada bi se kao vratio da mu Dinamo vraća karijeru u kolosijek? Ajmo još dalje, gdje je taj Kačevanda danas? Pjaca? Taj ni za najgore talijanske klubove ne može igrati koji budžetom i kvalitetom nisu ni blizu Dinamo. Činjenica je da je Dinamo tek kada se riješio Mamića nešto napravio u Europi, četvrtfinale EL te pobjede nad Chelseaom, West Hamom, Benficom, prolaz protiv Tottenhama... te su senavijači vratili barem za europske utakmice. Sa Mamićem se samo blamirao u Europi i obarao negativne rekorde pred 200 ljudi. Vidjet ćemo gdje će Beljo i ostali navedeni biti za koju godinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare