Obavijesti

Sport

Komentari 32

'Čačić ima plaću milijun eura, a htio se riješiti Oršića! Da sam u Zagrebu, nabio bih ga kopitom!'

'Čačić ima plaću milijun eura, a htio se riješiti Oršića! Da sam u Zagrebu, nabio bih ga kopitom!'
5

Pjaca me nazvao i zamolio me da se vrati oživjeti karijeru, Čačić se skoro ispovraćao kad sam mu to prenio. A Rukavinu žele poslati u Dragovoljac!? Čačiću, upropastit ćeš moj Dinamo! Nije razvio ni jednog mladog igrača, nije ga briga

VIDEO

Zdravko Mamić neočekivano je otvorio paljbu po Dinamovu treneru i sportskom direktoru Anti Čačiću. I okrivio ga za odlazak Mislava Oršića.

- Taj je transfer najsramotniji potez. A čuo sam da je Čačić još u Katru govorio da ne bi imao ništa protiv da Oršić ode jer nema smisla za kombinatoriku!? Hej, čovjek koji je zabio ili asistirao za više od 130 golova! I Čačić je klubu bacio bombu pod noge kad nije poveo Oršića na pripreme, rekao mu je da ostane u Zagrebu rješavati svoj status - rekao je Mamić.

Potom je nastavio o Čačiću:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U Dinamo došli Brekalov otac i menadžer

- Neki dan su u klubu bili Brekalov otac i agent, a nitko ga nije primio iz uprave niti sportski direktor. Čačiću je jedini smisao bio produženje ugovora, kojim je dobio dvostruko veću plaću. Dali su je čovjeku u 71. godini, koji uopće nema energije ni strasti. I napravi takvu glupost oko Oršića. Da sam bio u Zagrebu, nabio bih ga kopitom! Nadalje, plaćamo pripreme u Rovinju da igramo utakmice, tamo ima protivnika, a mi odigramo jednu utakmicu, Hajduk četiri, i onda u utorak igramo u Zagrebu u uvjetima u kojima nikad u povijesti nitko ne bi izišao igrati. On organizira utakmicu i ozlijedi se Petković. Ti nisi normalan čovjek!

Otkrio je i trenerova primanja:

Champions League - Group E - GNK Dinamo Zagreb v AC Milan

- Uprava mu je dala novi ugovor iako smo imali ugovor godinu plus godinu, dakle s produljenjem po istim uvjetima. I oni mu ničim izazvani daju novi ugovor, fiksni, i dali mu plaću milijun eura neto, plus 500.000 bonus za Europu. To su kriminalci!

Potom se raspričao o igračima koje je htio dovesti:

Pjaca, Kačavenda, Beljo Omeragić i Barišić mogli su u Dinamo

- Ovih su dana Rukavinu htjeli poslati u Hrvatski dragovoljac! A na europskom je tržištu Dinamo sve sramotniji, ljudi okreću glavu, ne žele komunicirati. Marko Pjaca ima 27 godina i nazvao me i pitao "Možete li mi pomoći, htio bih se vratiti u Dinamo, kao slobodan igrač, za pristojnu plaću, može i uvjetno? Želim vratiti karijeru". Kad sam to prenio Čačiću, samo što se nije ispovraćao.

- Kačavendu su prije pola godine htjeli platiti pet milijuna eura, ali Lokomotiva ga nije pustila. Prethodno su Kačavenda i njegov otac i menadžer odbili 8,5 milijuna eura od Genoe. I ja predložim da se dogovorimo za pišljivih tri milijuna eura. Kad bude zdrav, vrijedit će 33 milijuna. I budala od Antolića ismijava moj prijedlog i ne dovedemo ga.

Osijek: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, Hrvatska - Slovačka

- Omeragić ima 20 godina i stoper je s više od 100 utakmica u švicarskoj prvoj ligi za Zürich. Ali Čačiću i Antoliću to ništa ne znači. A znao sam da Čačić šest mjeseci govori da ga uopće ne zanimaju Dilaver i Theophil, zna se da je Josip Šutalo na izlaznim vratima i otići će na zimu ili na ljeto, a trener je bio sklon i da Perić ode. Pa sam ih ja pitao tko će igrati. Predlagao sam im Omeragića i Leona Barišića iz Osijeka, koji ima 21 godinu. Dva milijuna eura stajao bi nas Omeragić. Ili na ljeto bez odštete ili sad, pa bi igrač i njegov tim platili od tog dijela odštetu Zürichu.

Nova Liga prvaka nosi 65 posto veću zaradu

- Ovdje, u Međugorju sam s predstavnikom vlasnika Osijeka razgovarao i o Belji. Da su me slušali, Beljo bi bio u Dinamu. A vrijedit će miljardu! Ima 20 godina.

Potom se vratio na trenera:

- Čačiću, upropastit ćeš moj Dinamo jer nemaš eneriju ni strasti. Čačić nije razvio ni jednog mladog igrača, nije ga briga za budućnost Dinama. A 2024. kreće reforma Lige prvaka, kada će biti 65 posto veće nagrade. Tko za godinu i pol uđe u LP, bit će vječno u LP jer će se financijski toliko odlijepiti kao što sam ja napravio Dinamo koji nitko ne može pratiti.

Zamjerio mu je i ljetna pojačanja:

- Doveli smo Bočkaja i Štefulja za milijun i pol eura da dugoročno riješimo lijevi bek. A isti čas kad je došao, obojicu je stavio na klupu, a Ljubičića, kojeg smo doveli isključivo za veznog igrača, stavio je na lijevog beka. I sad niti smo dobili veznog niti beka. J**e se njemu što će to propasti. Da sam ja u Zagrebu, lijevog beka igrali bi Bočkaj ili Štefulj. Ali sad može raditi što god hoće, nema ga tko pitati ni preispitati. A inače je prepotentan i beozbrazan, misli da sve zna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića