Obavijesti

Sport

Komentari 5

Mamić: Nisam dao Oršića za 10 mil. eura jer Dinamo ne bi bio prvi, a oni su ga prodali za 5,75

Mamić: Nisam dao Oršića za 10 mil. eura jer Dinamo ne bi bio prvi, a oni su ga prodali za 5,75

Dinamo je tada imao nezavidnu financijsku situaciju, svi parametri su za to da se Oršić proda za 10 milijuna eura. Ja ne dam. On zna da ja ne dam, kazao je bjegunac od hrvatskog pravosuđa

VIDEO

Zdravko Mamić se na presici u Mostaru obrušio na Krešimira Antolića i Antu Čačića i otkrio pojedinosti transfera Mislava Oršića u Southampton.

- Prošle je godine na zimu došla ponuda za Oršića od Burnleyja. Dinamo je tada bio u nezavidnoj financijskoj situaciji, svi parametri su bili za to da se Oršić proda za 10 milijuna eura. Ja sam u tom trenutku imao moć, nemojmo se lagati, koliko god sad to meni štetilo. Još sam tada imao moć, svi su bili za to da se proda Oršić. Ja ne dam! On zna da ja ne dam. Zove me njegov agent Branko Hucika "Pa molim vas, zadužio je klub, napravite sve da ga se pusti". Kažem mu da ne mogu predložiti ljudima da on ode. Ako on ode, Dinamo neće biti prvi. Zove me Oršić: "Gospon Zdravko, pa to je kruna mog života". Kažem mu "Ljubi te tvoj Zdravko, nikad te se ne smije pustiti". I on ostane u Dinamu, uvede nas u LP i odvede nas do titule. Putem ljudi u klubu ja sam spriječio njegov odlazak. A to đubre kaže da sam ga ja htio prodati. I to đubre ga je prodalo sad za 5.75 milijuna eura, i to kada ga nikad nije smio prodati. Zašto su ga prodali? Nemaju pojma o životu - rekao je Mamić pa nastavio:

- Zove me taj isti ugledni menadžer, Branko Hucika. On kaže: "Gospon Zdravko, doći će ponuda za Oršića. Zovem vas da vas informiram". Kažem mu "Branko, ja više u Dinamu ne predstavljam ništa. Idi razgovaraj s njima u klubu, ali ja Oršića nikad ne bih pustio. Ako uprava to odluči napraviti, ne bih ispod 10 milijuna eura". I mora se reagirati i dovesti nekoga.

Mamić tvrdi da je Čačić odlučio da mu Oršić ne treba i da nema smisla za kombinatornu igru.

- Prva ponuda četiri, predsjednica odbije, dođe pet, predsjednica Uprave odbije. I kad je došlo 5.75, je zajedno s Antolićem pristala. Ono što javnost ne zna, što je zločin par excellance je taj da je Ante Čačić odlučio da mu Oršić ne treba.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj  posao'
NEPOTREBNA SCENA

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina
VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.