To je to što me zanima!

Mamić: Rezerve su se pokazale, idemo uzdignuta čela u Moskvu

Veliki je broj utakmica i svi igrači koju si tu vrijede biti u momčadi i zaslužuju pažnju. Ovi koji su inače manje igrali pokazali su da se na njih može računati, rekao je Mamić nakon pobjede nad Šibenikom
Vidi originalni članak

Nogometaši Dinama pobijedili su Šibenik na gostovanju 2-0. Kontrolirao je Dinamo većinu utakmice i odradio dobar posao uoči idućeg izazova u Europskoj ligi.

POGLEDAJTE VIDEO: Trening Modrih

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Čestitke momčadi na zasluženoj pobjedi, od početka smo kontrolirali utakmicu. Jedino možda ostaje žal što nismo postigli više golova. Imali smo dosta šansi na izuzetno teškom terenu koji je djelomično mek, djelomično tvrd, visoka je trava i momčad je odradila dobar posao - rekao je trener Dinama Zoran Mamić nakon utakmice.

- Kad hodate po terenu vidite da je stvarno teško bilo kontrolirati loptu i uputiti kvalitetan udarac, ne znaš hoćeš pod loptu, nad loptu, hoće ti skočiti na grbu, ali evo, 2-0 i moramo biti zadovoljni.

ŠIBENIK - DINAMO 0-2 Petković i Oršić srušili Šibenik, VAR je donio penal Dinamu

Danas su priliku dobili neki igrači koje dugo nismo vidjeli na travnjaku. Izet Hajrović zaigrao je nakon osam mjeseci, igrali su i Dino Perić, mladi Robbie Burton, Sadegh Moharrami...

- Veliki je broj utakmica i svi igrači koju si tu vrijede biti u momčadi i zaslužuju pažnju. Ovi koji su inače manje igrali pokazali su da se na njih može računati, a to smo mi znali i prije. Pokazali su da su dobri i kvalitetni i zasluženo napravili ovaj rezultat.

Trenera Dinama zabrinula je ozljeda Marina Leovca.

- Leovac ima problem s ramenom. Pao je i teško je reći koliko je teško u ovom trenutku. Bit će snimanje u Zagrebu.

KOMENTAR Dinamo postao 'jači' za pravog Hajrovića, brine ozljeda Leovca, Petko i Oršić u formi prije CSKA!

Dinamo sada fokus prebacuje na sljedeći izazov u Europskoj ligi. U četvrtak ga čeka teško gostovanje u Moskvi kod CSKA. Utakmica je na rasporedu u 18.55 sati.

- Sada ćemo iskoristiti četiri dana za odmor i pripremu utakmice, idemo tamo puni samopouzdanja i uzdignuta čela. Nemamo razloga ne vjerovati da ćemo napraviti dobar rezultat.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • eugen123 25.10.2020.

    šta da više pričam u vezi Dinama, zoki je OK trener samo što se pamti kao brat lopova(zato ga većina i zove lopovom)samo sto igrači ne pokazuju volju u europi... Feyenordu su mogli utrpati 2 komada, al su igrali tek tolko da odigraju utakmicu i ne izgube. Što očekivati u Moskvi? Ko će ga znati. Možda odigraju motivirano i dobiju CSKA, možda ih CSKA vrati na tvorniče. Sve u svemu želim dinamu sve najbolje, ipak se i oni bore za naš koeficijent.

  • 25.10.2020.

    Kaj se ne prošećeš malo po Zagrebu, uzdignuta čela ?

  • ToniMontana 25.10.2020.

    Osudeni lopov Mamic, da te tvoj placenik Bebek ne spasava sa izmisljenim penalima nebi ni ovu utakmicu dobio

Komentiraj...
Vidi sve komentare