To je to što me zanima!

Maradonina kći: Uništena sam. Tata moj, pričekaj me gore...

Dalma je starija od dvije kćeri koje je Diego Maradona dobio u braku s jedinom ženom 'na papiru' Claudiom Villafane s kojom je u braku bio 20 godina. Kćer se od oca oprostila emotivnom porukom​
Vidi originalni članak

Dalma, kći legendarnog argentinskog nogometaša Diega Maradone oglasila se na društvenim mrežama prvi put nakon što je njen otac sahranjen sa svojim roditeljima u Buenos Airesu.

POGLEDAJTE VIDEO: Maradona u Zagrebu s djevojkom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Uvijek sam se bojala svoje smrti, ali sada ne. Znam da će to biti trenutak kada ću te ponovo vidjeti i zagrliti! Već́ mi nedostaješ, tata! Izdržat ću ovdje, bez onog dijela srca koji si odnio sa sobom!

MICHEL PLATINI: 'Očekivao sam Diegovu smrt'

Cijeli život ću te voljeti i braniti jer ti zahvaljujem na zajedničkom životu! Uništena sam, ali izdržat ću! Pričekaj me tamo. Kad te ponovno vidim, ponovo ćemo pjevati zajedno vičućí, ti zapravo pjevaš lijepo, dok ja vrištim! Volim te, tata!

Cijeli život ću te voljeti i braniti! A kad unuka poželi nazvati video-pozivom, umrijet ću, ali budi uvjeren da ću joj točno reći tko si bio, tko si i tko ćeš zauvijek biti. Možda te već́ voli...

Sastavljam svoje dijelove i ne mogu zamisliti kako će mi biti život bez tebe... Ne mogu... Ali evo me s najboljim mužem na svijetu i ́kćerkom koja će me prisiliti da napredujem. Život je kratak, pa se vidimo uskoro. Donosim tratinčice da ukrasiš svoje igračke čarape i molim te, pogledaj me ponovo s onom ljubavlju koju vidimo na fotografiji! Volim te beskrajno - stoji u oproštajnoj objavi Maradonine najstarije kćeri.

Inače, Dalma je starija od dvije kćeri koje je Diego dobio u braku s Claudiom Villafañe s kojom se u konačnici rastao 2004. nakon 20 godina braka.

ANKETA Čitatelji, rekli ste svoje: Diego Maradona je najveći ikada!

Idi na 24sata

Komentari 12

  • iskra21 02.12.2020.

    Istina, život je kratak, bit ćete brzo ponovno zajedno u vječnosti!

  • cajger 28.11.2020.

    nema dvojbe .... najveći ikad . Ronaldo i Mesi jedino su bolji glumci od njega .

  • 28.11.2020.

    drogas maradona patuljak drago mi je sto si dead

Komentiraj...
Vidi sve komentare